miercuri, 23 aprilie 2014

Fericirea se află în noi!


Fericirea nu se măsoară în cuvinte, nu se cântărește în avuții și nu se rezumă la zile bune și mai puțin bune. 

Fericirea nu poate fi descrisă, este aidoma iubirii căreia nu-i poți da o definiție clară și complexă, dar pe care o simți cum se dezvoltă înăuntrul tău. 

Fericirea nu este o culoare, nu este un parfum deși simți cum îți colorează viața în mii de nuanțe splendide și cum o parfumează cu mici momente de nebunie și euforie. 

Fericirea este o stare. Este un dar pe care ți-l faci singur sau îl faci celor din preajma ta. 

Fericirea este un miraj, o iluzie până în clipa în care descoperi puntea de legătură între ea și tine. 

Fericirea nu este departe, nu este scumpă, și nu, nu este de vânzare. 

Fericirea se află înăuntrul tău, încălzindu-ți sufletul, hrănindu-l, având grijă de el în timpul călătoriei vieții tale. 

Fericirea nu are nevoie de lux pentru a sălășlui în inimi ci doar de puritate, nu are nevoie de cine sofisticate ci doar de hrană îndestulătoare, nu are nevoie de spațiu ci doar de un suflet micuț dar comod în care să se dezvolte. 

Fericirea este emoție pură, contagioasă deseori, care-ți inundă sufletul și-ți pompează în vene optimism și credință, speranță și iubire, iertare și generozitate. Pentru că atunci când ești fericit ești tu cel adevărat, pentru că fericirea scoate ce este mai bun din tine, pentru că fericirea te face să zbori, să dansezi, să te simți unic, special, iubit. 

Pentru că fericirea nu e departe și pentru că nu călătorește cu trenul, pentru că fericirea se află în noi și nu trebuie să plecăm în căutarea ei, pentru că fericirea își așteaptă proprietarul, este suficient să ne deschidem inimile și să-i urăm „bun venit!”, restul va veni de la sine.

Pentru că fericirea nu are măsură și se potrivește oricui, îndrăznește să o îmbraci și poart-o întotdeauna cu plăcere și umilință. Pentru că fericirea este magie în toate sensurile posibile, îndrăznește să-i descifrezi trucurile și fii tu magicianul care o scoate din pălăria inimii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...