sâmbătă, 26 aprilie 2014

Ce Faci TU Cu Viața Ta?

Atenție! Acest articol ar putea să te supere dar cu siguranță o să te motiveze! Da. Despre tine-i vorba. Ce faci tu cu viaţa ta?


Te-ai gândit la asta până acum? Sau erai prea ocupat să verifici ce poze au mai pus prietenii pe Facebook, ce filmulețe au mai apărut pe Youtube sau ce articole de dezvoltare personală s-au mai scris, articole care să-ți schimbe viața… mare iluzie, pentru că tu ești singurul care poate să-ți schimbe viața. Nu eu și nici altcineva. Tu! Da, tu.

Este bine să te întrebi din când în când atunci când simți că pierzi timpul sau că te îndepărtezi de visul tău, adică în fiecare zi. Este bine să te trezești la realitate. Reality check please! Sper ca eu te-am trezit puțin la realitate cu marea întrebare:

Ce faci cu TU viața ta?

Crezi că toată viața o să te susțină cineva? Crezi că-i cineva obligat să te întrețină? Nu crezi că ai nevoie de puțină independență? Nu te simţi mai bine atunci când muncești din greu pentru ceva și culegi beneficiile? Fără să primești totul de pomană, gratuit, fără nici măcar un merit? Crezi că-i cineva obligat să te suțină? Nu!

Ești singur pe lumea asta. Te naști singur și mori singur. Tu ești singura persoană care decide ce să facă în și cu viața sa. Tu ești singura persoană care trebuie să aibă grijă de tine pe lumea asta. Tu te incurajezi, tu te motivezi, tu te schimbi, tu te dezvolți, de unul singur! Nu ai nevoie de nimeni să te împingă de la spate, să te sprijine, să te susțină, pentru că ești independent, ești puternic, ești liber!

Așa că poartă-te ca atare! Nu te mai purta ca un copil de 5 ani care plânge atunci când nu-și mai vede mama lângă el. Fii mai liber, mai independent, mai curajos.

Ia viața de coarne și îndreaptă-te spre ceva! Fă ceva în fiecare zi pentru visul tău, nu mai pierde timpul… pentru că timpul nostru aici este limitat. Fiecare clipă este mult prea prețioasă pentru a nu o valorifica așa cum trebuie.

Așa că data viitoare când ai nevoie de puțină motivație, singura întrebare care trebuie să apară în mintea ta este: Ce (dracului) fac cu viața mea? Apoi să-ți miști fundul la treabă și să nu mai pierzi timpul!!

Oamenii care ajung departe nu sunt ăia care stau relaxați toată viața lor. Care toată viața au stat în confort, la caldurică, unde-i bine. Sunt oamenii care s-au îndreptat cu putere spre visul lor, au muncit zi de zi pentru ceva, acel lucru în care ei cred deși toată lumea le spune că-i o iluzie, un vis, ceva îndepărtat.
Sper că asta era tot ceea ce aveai nevoie. Sper ca răspunsul la întrebarea de mai sus să nu fie: nimic. 

10 Idei

Acum o să-ți dau câteva idei de lucruri pe care le poți face cu viața ta, sunt doar simple idei, sper însă să te folosești de ele.

1. Citește. Cărți. Multe. Citește, citește și iar citește. 

2. Lucrează la visul tău. Nu ai un vis? Descoperă-ți vocația.

3. Aleargă. Fă mult sport. Minte sănătoasă într-un corp sănătos.

4. Investește mai mult în tine, cumpără mai multe cărți, participă la training-uri, seminarii, workshop-uri.

5. Renunță la Facebook. Cel puțin pentru 1 zi, apoi vezi cum te simți. Citește ce a scris Gabi, aici.

6. Meditează. 

7. Socializează. Cunoaște mai multe persoane care te pot ridica și pe care poți ridica. Ai grijă, orice persoană poate să te învețe o lecție importantă!

8. Învață. Studiază, aprofundează un domeniu care te pasionează, care-ți stârnește o curiozitate. Ia ghidul care te invață cum să inveți mai bine, mai eficient, mai rapid.

9. Ajută pe cineva. De preferat fără să ceri nimic înapoi.

10. Fă ceva ce te sperie. Conștientizează care-ți sunt limitele, fricile și mergi cu viteză spre ele. 

Doar așa te dezvolți!

sursa http://crististefan.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...