miercuri, 25 decembrie 2013

Crăciun binecuvântat tuturor!


Binecuvântat fie sezonul care implică întreaga lume într-o conspiraţie a Iubirii!

Magia Crăciunului îşi întinde aripile peste întreaga lume şi astfel totul devine mai lin şi mai frumos… Întotdeauna percep Crăciunul ca fiind cel mai minunat moment al anului, o perioadă a bunătăţii, iertării şi dărniciei, singurul moment din întregul an când copiii, femeile şi bărbaţii din toată lumea acceptă la unison şi fără rezerve să-şi deschidă inima şi să simtă că fac parte din Întregul pe care-l reprezintă Umanitatea – nu doar simpli călători singuratici către destinaţia finală…

Crăciunul este o necesitate pentru că trebuie să existe cel puţin o zi din an în care să ne amintim că suntem aici şi pentru altceva/altcineva în afara propriei noastre persoane.

Crăciunul nu este un moment în care oamenii au un comportament neobişnuit, ci este de fapt singura perioadă din an în care oamenii pot să asculte de impulsurile lor naturale şi să-şi exprime adevăratele sentimente – iubire, dărnicie, pace – fără ca ego-ul lor să se simtă în pericol. De fapt, Crăciunul este poate singura perioadă din an când oamenii au şansa să fie ei înşişi…

Uneori mă gândesc că avem aşteptări prea mari de la Crăciun, încercând să strecurăm în aceste zile mai toată bunătatea şi umanitatea de care suntem capabili. Cred că ar fi o idee mult mai bună ca spiritul Crăciunului să-l simţim câte puţin în fiecare zi a anului… să fim mai buni, mai darnici, mai tandri cu cei din jurul nostru şi să ne spunem în fiecare dimineaţă când ne trezim “Ce zi frumoasă! Astăzi vreau să mă simt ca şi cum ar fi Crăciunul!”

Spiritul Crăciunului îndeplineşte cele mai mari dorinţe ale omenirii – iubire, afecţiune, apartenenţă, compasiune, pace, armonie…

Crăciunul este momentul în care simţim tandreţe pentru trecut, curaj pentru prezent şi speranţă pentru viitor. Este momentul în care dorim ca toate aspectele vieţii noastre să fie în abundenţă şi toate drumurile vieţii noastre să conducă spre Pace…

Mesajul Crăciunului transmite faptul că lumea materială este conectată tot timpul la lumea invizibilă, spirituală. Sărbătoarea Crăciunului demonstrează faptul că întreaga umanitate este o imensă, mare familie… simţim cu toţii în inimile noastre acest lucru în această perioadă binecuvântată.

Crăciunul nu este de fapt o perioadă sau un sezon al anului, ci este mai degrabă o stare a minţii noastre. Să preţuieşti pacea şi bunăvoinţa, să simţi compasiune, asta înseamnă să simţi adevăratul Spirit al Crăciunului.

Orice se întâmplă de-a lungul anului, haideţi să păstrăm spiritul Crăciunului în inimile noastre ca pe o stea strălucitoare. Orice îndoieli sau termeri ne încearcă, să ţinem în sufletul nostru trăirile pe care le avem de Crăciun şi să ne reîntoarcem mereu la credinţa pură pe care am avut-o în copilărie.

Câteva sugestii de cadouri pentru Crăciun sunt următoarele: pentru duşmanii tăi, iertare. Pentru oponenţii tăi, toleranţă. Pentru toate lumea, dărnicie. Pentru fiecare copil, un bun exemplu. Pentru tine însuţi/însăţi, respect. 

Naşterea Domnului să vă găsească la ceas de pace, speranţă, bucurie şi căldură alături de cei dragi sufletului vostru. Vă doresc tot binele din lume, sănătate multă, gândurile bune şi curate să vă însoţească pretutindeni, fericirea şi împlinirea să vă fie mereu alături! Crăciun binecuvântat!

Cu iubire şi lumină,
Daniela

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...