joi, 26 decembrie 2013

Aţi primit daruri de la Moş Crăciun?

Cel mai frumos cadou pe care-l puteți face cuiva este Iubirea.


Cu toții alergăm care încotro pentru a cumpăra cele mai frumoase, strălucitoare, scumpe cadouri pentru cei dragi. Ne gândim bineînțeles să fie consistent, frumos ambalat, scump și de ce nu cât mai mare. Considerăm că modul în care arată un cadou va face diferența în ochii celor care îi iubim.

De aceea, înainte să pornim la cumpărături, îngrijorați de povara financiară a cadourilor, ar trebui să știm că felul în care arată și ceea ce conțin ele nu este foarte important pentru cei dragi.

Atâta timp cât este ales cu dragoste, cu gânduri frumoase, iar darul tău vine din inimă și nu din obligație va fi cel mai prețios cadou dintre toate.

Vă mai amintiți atunci când eram mici și nu aveam un buget al nostru, însă și așa doream să-i surprindem pe părinții noștri cu ceva din partea noastră ? Cadourile făcute erau mai mult simbolice și totuși bucuria din privirile și inimile părinților ne emoționau întotdeauna.

Așa se întâmplă și acum. Părinții ai căror copii sunt plecați departe vor fi cu mult mai impresionați de o scrisoare scrisă de voi, de ceva personal și micuț, ales cu grijă și dragoste decât de voluminoasele pachete trimise cu autocarul. Iubitul/ iubita va fi cu mult mai emoționată dacă veți alege ceva simplu dar care să exprime întreaga voastră dragoste. Copii voștri vor fi cu mult mai încântați de timpul petrecut în familie, de cadourile reprezentative, de darurile create de voi decât de gadget-urile din marile magazine, care sunt fără doar și poate impersonale și reci. Dragostea ar trebui să se găsească în fiecare dintre cadourile de sărbători. Atunci, darurile voastre vor depăși cu mult așteptările și persoanele iubite vor fi sigure de sentimentele voastre și se vor simți minunat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...