duminică, 14 mai 2023

Ai fost doar o greșeală, nimic mai mult, nimic mai puțin!

Abuzului narcisic

Am găsit răspunsurile. Ai fost doar o greșeală, nimic mai mult, nimic mai puțin. Nu cred că meriți lacrimile mele. Lacrimile sunt perle prețioase. Ar trebui vărsate pentru oamenii care merită cele mai profunde emoții ale tale. Deci asta am pentru tine, nimic, absolut nimic! Știi, uneori, Dumnezeu ne trimite oameni doar pentru a verifica cât de sănătoși suntem. Și, uneori, eșuăm. Nu reușim să vedem o persoană dincolo de această mască. Mergem după cuvinte. Și apoi Dumnezeu râde de noi. "Oh nu, uită-te la idioata asta. ” Și accept că am fost o idioată să te plac odată.

Știi, regretul nu este că ne-am despărțit. Serios, nu am simțit niciodată nevoia să mă întorc la tine. Singurul regret pe care îl am este că nu ai meritat atât de mult de la mine. Mi-am deschis inima pentru tine. Ți-am spus secretele mele, cele mai dulci dorințe care sunt prea aproape de inima mea. Am ajuns să-ți spun prea multe lucruri despre adevăratul eu, cel vulnerabil. Vorbesc cu un milion de oameni dar nu le spun asa ceva. Dar cu tine, am simțit că pot. Ştii de ce? Pentru că am avut încredere în tine. M-am simțit în siguranță cu tine. Și acum, când mă uit în urmă, mă simt înșelată. Mă simt ca și cum cineva m-a drogat și mi-a scos acele emoții. Doar asta vreau înapoi de la tine, lucrurile pe care le-am împărtășit.

Și nu există nici o mânie. Mă simt calmă. Mă simt fericită. Mă simt ușurată că ți-ai dezvăluit adevăratul sine. Nu am nici un gol, ca la despărțirile obișnuite. Nici măcar amărăciune nu am.

Mi-e milă de tine! Nu ai suflet! Nu ai inimă! Tot ce ai sunt vorbe goale pe care le folosești pentru a păcăli oamenii. Dar pentru cât timp poți? Într-o zi, totul se va întoarce la tine, karma, minciunile, păcatele. Și îmi pare rău pentru tine!

Uite, am fost multe lucruri în viața mea: rea, nepoliticoasă, greșită. Dar nu am păcălit pe nimeni intenționat. Și am acea mândrie despre mine. Nu am fost niciodată falsă. Nu am fost niciodată un om mincinos și manipulator. Întotdeauna m-aș putea uita în oglindă și să mă simt mândră de sufletul pe care l-am avut. Dar tu poți? Poți vreodată să înfrunți oglinda și să zâmbești cu mândrie? Întreabă-te. Tu poţi? 

Nu m-ai meritat niciodată, nici măcar o parte din mine, nici măcar un salut. Meriți pe cineva exact ca tine! Și cât de tragic va fi asta?

Adio!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...