luni, 12 iunie 2023

Vine un moment când înțelegi totul, dar nu mai suferi!


Vine un moment când nu te mai agăți de oameni și nici nu mai plângi, pentru că ei au ales să plece cin viața ta, pentru că au găsit liniștea și pacea, în alte brațe.

Vine un moment când înțelegi că nu trebuie să oferi ajutor acolo unde nu ți se cere. Nu te mai superi pe oamenii care te jignesc sau te judecă după aparențe.

Vine un moment când îți faci o cafea, asculți muzica ta preferată și nu mai trăiești cu trecutul. Te bucuri de tine și de prezentul pe care îl trăiești.

Vine un moment când nu mai reproșezi, nu mai dorești răzbunare pe oamenii care te-au dezamăgit. Înțelegi că nimic nu e întâmplător, că toate au un rost, iar fiecare om și fiecare întâmplare pe care ai trăit-o te-a maturizat, te-a călit, te-a învățat anumite lecții.

Vine un moment când înțelegi totul, dar nu mai suferi.

Îți înțelegi dilemele și îndoielile. Înțelegi că nimic nu e pentru totdeauna. Înțelegi că iubirea nu are nevoie de lanțuri, iar fiecare dintre noi decide dacă își vor transforma dragostea în lanțuri față de oamenii pe care îi iubește.

Nu mai suferi când ți se zice „Adio” și nu mai bați la ușa care mereu este închisă pentru tine. Pur și simplu ai crescut pe plan emoțional și intelectual. Te iubești și te apreciezi. Pur și simplu știi că fiecare om care alege să te lase, aduce altul în locul lui, care îți va oferi ceea ce nu putut trecutul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...