vineri, 12 august 2022

NU VEI ȘTI NICIODATĂ CE PLANURI ARE PREGĂTITE DUMNEZEU PENTRU TINE, ÎNSĂ VOR FI ÎNTOTDEAUNA MAI BUNE DECÂT TE AȘTEPȚI SĂ FIE


Nu îți mai face grji. Dumnezeu nu îți va da mai mult decât poți duce, El știe pentru ce te pregătește.

Nu vei ști niciodată de ce Dumnezeu a ales un anumit drum pentru tine... chiar dacă nu are niciun sens pentru tine sau chiar dacă simți că ce ți se întâmplă este nedrept sau prea dureros. Nu vei ști niciodată de ce Dumnezeu te-a făcut să duci singură atât de multe bătălii sau de ce te-a făcut să pierzi acele bătălii. Nu vei știi niciodată de ce a ales pe altcineva pentru ceva ce îți doreai din tot sufletul tău sau pentru un vis pe care îl aveai de mică... Însă ar trebui să știi că ceea ce îți pregătește este mai frumos decât orice ți-ai putea dori.

Nu vei ști niciodată de ce întârzierile, calendarul sau planurile lui Dumnezeu nu s-au aliniat cu ale tale însă ar trebui să știi că în timp vei realiza că nu aveai nevoie de ceea ce îți dorești acum - că toate aceste dorințe sau visuri erau, de fapt, trecătoare. Urmează să te schimbi, să evoluezi, să devii cea mai bună versiune a ta. Și visurile și pasiunile tale se vor schimba odată cu tine și vei ajunge să îi mulțumești lui Dumnezeu că nu ai fost blocată într-un vis vechi sau într-o poveste veche care ar fi fost greșită pentru tine.

Nu vei ști niciodată de ce Dumnezeu te-a îndepărtat de unii oameni sau de ce a adus anumiți oameni în viața ta. Poate că acum relațiile tale nu au niciun sens, s-ar putea să simți că ai pierdut ce aveai mai drag, însă ar trebui să știi că numai Dumnezeu știe ce ne rezervă viitorul și că el întotdeauna lucrează pentru fericirea noastră. Poate că acea persoană pe care tu o considerai dragostea vieții tale urma să fie toxică pentru tine sau să te rănească mai tare decât oricine altcineva.

Nu vei ști niciodată de ce Dumnezeu ți-a frânt inima sau de ce i-a luat de lângă tine pe cei pe care i-ai iubit, însă ar trebui să știi că motivul din spatele fiecărei dureri de inimă este să te vindece cumva într-un alt mod - mult mai profund, mult mai intens. Suferința ta te-a învățat sau te va învăța ceva valoros despre tine sau despre viață (și altfel nu ai fi putut învăța... decât trecând prin acest capitol dificil).

Adevărul ste că nu vei ști niciodată ce îți rezervă destinul, ce îți pregătește Dumnezeu și ce te așteaptă, însă EL vrea să știi că are o viziune complet diferită pentru viața ta, pentru viitorul tău. Te așteaptă un drum cu adevărat minunat... surprize la care nici măcar nu te aștepți. Nu vei ști niciodată câte uși îți sunt închise doar pentru a te proteja și câte uși îți sunt deschise pentru a te binecuvânta cu lucruri la care nici măcar nu visezi.

Mai devreme sau mai târziu, vei realiza că ce face Dumnezeu este să lucreze întotdeauna în favoarea ta și să îți planifice un viitor de o mie de ori mai frumos decât cel pe care ți-l dorești tu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...