miercuri, 31 august 2022

DOAR IUBEȘTE...


Când vine vorba de a iubi, nu întârzia să iubești cu sufletul tău, cu sângele tău, pentru că orele pe care le dedici iubirii nu sunt niciodată ore irosite.

Iubește dimineața cu primii zori de zi, și noaptea cu apusul.

Iubește în seninătatea caldă a unei mări calme sau în agitația tumultoasă a orașului, pentru că cel care iubește devine puternic fără a se pierde cu ușurință.

Iubește cu luminile aprinse, dar ai curajul să o faci chiar și în întuneric absolut, pentru că cel care îndrăznește să iubească în întuneric iubește în întregime.

Iubește când îți este frică, iubește când nu mai există credință în tine, iubește în zilele fericite, dar și mai mult atunci când lacrimile încearcă să îți orbească viziunea.

Iubește ființa care ești, cu imperfecțiunile tale, cu slăbiciunile tale, nu numai când ai succes sau când ești în vârf, căci cel care se iubește atunci când este în noroi sau când este rănit, va fi învățat lecția puternică a alegerii, tu însuți mai presus de toate opțiunile.

Iubește-i pe cei din jurul tău, chiar dacă este oarecum banal și pe cei care nu-i simpatizezi prea mult, pentru că oricine iubește pe cei apropiați, va aduce contribuția lor la construirea unei lumi în pace.

Iubește și timpul pe care l-ai dedicat viselor tale, încercărilor tale, proiectelor tale, pentru că fiecare secundă pe care ai dedicat-o va fi legată în brațele triumfului.

Iubește furtunile cu pasiune, asigură-te că stai puțin în ploaie, pentru a nu-ți pierde seninătatea atunci când furtuna o duci înăuntru tău.

Iubește soarele și luna, floarea, marea, copilul, bătrânul, ființele negrăitoare, iubește totul, tot timpul, nu te îndoi de acest dar puternic, pentru că dragostea te face mare și responsabil, pentru că dragostea închide orice rană, și care vindecă în cele din urmă orice durere.

Pentru că iubirea este tot ceea ce ești tu!

Deschide-ți inima Om minunat și învață să iubești! Pacea și iubirea să-ți insoțească toate zilele care le ai pe pământ.

Te iubesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...