marți, 14 iulie 2020

Când bărbatul își găsește o amantă

 
”Am totul sub control”, se gândește bărbatul căsătorit, atunci când își găsește o amantă. Așa crede, când merge cu ea la întâlnire, în pat sau în călătorie, zicându-i soției că merge în deplasare.

”E doar o aventură. Familia e ceva sfânt. Pot să pun capăt acestor relații în orice moment.” Așa crede el până în acel moment cheie, când își dă seama că nu, nu poate.

Într-un anumit moment totul iese de sub control. Bărbatul nu mai controlează nimic, nimic nu mai depinde de el.

Acum rolul lui este cel de servietă, care va fi dus de femeia care va avea rezistență mai mare și intuiție mai dezvoltată. Cea care va rupe relația atunci când el va dori cel mai mult să o mențină.

Rămas în familie, acest bărbat va crede că, de fapt, nimic nu s-a schimbat: soția cum era plictisitoare, așa și a rămas. Mergând la amantă însă va vedea cum fanteziile lui romantice devin realitate, iar dorința după o femeie nouă este la fel de puternică ca înainte.

Cea mai importantă chestie pe care trebuie s-o înțeleagă un asemenea bărbat este că relații secundare fără probleme nu există. Și în general nu ar trebui să existe relații secundare. Fie lupți pentru ceea ce ai, fie cucerești ceea ce vrei și lași pe omul de alături să își găsească fericirea. Când înșeli, nu-ți va fi rău doar ție, dar și soției. Așa că nu-i mai face ochi dulci colegei și nu începe o relație ”nevinovată” cu altcineva. Nu fi laș. Fie ești cu omul de alături, fie nu ești.

Dacă totuși ai făcut-o și crezi că ceea ce simți acum e, de fapt, dragoste adevărată, atunci trebuie să știi că e ușor să o iubești pe cea pe care o vezi mai rar și îți permiți mai multe cu ea.

Repet: faza cu amantele e o aberație. Dacă nu îți place ceva la soție, încearcă să comunici, să rezolvați împreună. Dacă nu merge, luați-o fiecare pe calea lui și oferă o șansă la ambii să fiți fericiți. Dar nu gândi că o amantă va rezolva ceva. E o prostie. De fapt, cea mai bună soluție este ca soția ta să fie cea mai bună „amantă”. Și cea mai bună prietenă, și cea mai bună iubită. Iar ca să fie așa trebuie să demonstrezi, să lupți și să iubești în fiecare zi.


sursa: Sufletisme.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...