marți, 30 iunie 2020

O persoană căreia îi pasă cu adevărat de tine nu te va face să treci niciodată prin iad


Dragostea nu ar trebui să doară.

Dragostea nu trebuie să fie dificilă și insuportabilă.

Adevărul este că toți vrem un singur lucru – înțelegere.

Orice altceva, oricât de frumoase sunt cuvintele ascunse în spatele ei, nu pot fi numite iubire!

Cu toții suntem de acord cu aceste afirmații, știm minunat CE ar trebui să fie dragostea, dar … În același timp, acceptăm o relație care ne transformă viața în iad!

Și asta nu este totul! De asemenea, justificăm acțiunile altor oameni, susținând că fac acest lucru din dragoste. Ne trag în iad pentru că iubesc? Nimic nu pare ciudat ?!

Din anumite motive, continuăm să ne convingem că iubirea nu este o călătorie cu o barcă plină de plăcere într-o zi de vară, ci o muncă grea în transpirații și sacrificii constante.

O persoană care te iubește sincer, din toată inima, nu te va face să treci prin iad pentru a fi alături de el. Omul care iubește cu adevărat, nu te va trage în iad! Doar acel care nu te iubește, te va trage acolo doar pentru a te distruge. Poate o persoană iubitoare să facă asta ?!

Omul care iubește nu te va răni niciodată atât de mult. Nu-ți va aduce niciodată atâtea lacrimi.

Persoana potrivită nu te va face să suferi niciodată. Nu te va face niciodată să crezi că iubirea trebuie să fie grea și complicată.

Nu te va umili, nu te va forța să te îndoiești de tine. Nu-ți va arunca niciodată în față fraze de genul: „Tu însuți ești de vină pentru tot!”.

Persoana potrivită nu va renunța la tine niciodată, mai ales în momentul în care vei avea nevoie de ea.

O persoană care iubește cu adevărat, dimpotrivă, va deschide o nouă lume pentru tine. Va deveni pentru tine cea mai strălucitoare și mai caldă rază de soare într-o dimineață rece. Ea te va ridica atunci când te vei poticni, te va ajuta să-ți întinzi aripile și să zboare în sus.

Vei simți întotdeauna susținerea. Nu vei fi speriat, nu vei fi rănit …

O astfel de persoană te va ajuta să înțelegi un adevăr foarte important: „Dragostea este cel mai sincer lucru din lume și nu trebuie să lucrezi din greu pentru a-i menține focul”.

Persoana potrivită va trăi astfel încât să-ți provoace zâmbete pe fața ta, cât mai des posibil. Nu va risipi timp pentru a-ți demonstra clasica iubire. Până la urmă, tu ești sensul vieții lui.

El te va privi întotdeauna într-un mod special – cu blândețe și căldură. Această viziune nu poate fi confundată cu nimic în lume. În ea este Iubirea însăși.

Căldura îmbrățișării sale va deveni pentru tine un adevărat refugiu din toate problemele și adversitățile vieții. Ai visat întotdeauna la un astfel de loc – să fii calm și ușor.

E o asemenea iubire pe care ai visat-o că te va face atât de puternic, încât vei putea muta munții.

Persoana potrivită nu-ți va insufla niciodată ideea, că iubirea poate fi dificilă.

Dimpotrivă, va face tot ce îi stă în puteri pentru a-ți arăta și dovedi că iubirea poate, și ar trebui să fie ușoară. A fi fericit este atât de simplu și firesc atunci când o persoană iubitoare și grijulie este în apropiere.

Orice altă „iubire” nu e dragoste de fapt. Deci, oprește-te. Gândește-te cu atenție și trage concluziile corecte.

Nu te mai minți, convingându-te că persoana care te face să suferi, te iubește.

Te minți că relațiile necesită o muncă infernală și efort inuman, iar în caz contrar, te va părăsi și vei fi de vină.

Nu mai pierde dragostea și lacrimile pe relații care nu merită!

Cu siguranță vei întâlni pe cineva care te va iubi cu adevărat și nu te va trage în iad. Vei recunoaște imediat acea persoană: lângă ea vei fi liber și ușor. Mult noroc și dragoste!

sursa: internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...