luni, 29 mai 2017

Fiecare om are dreptul la fericire, m-ai înțeles?

 
Ziua în care am pierdut ocazia de a fi iubită și fericită a fost cea în care nu m-am gândit la responsabilități, la viitor și alte lucruri care mi-au îngreunat sufletul, m-au îndepărtat de el și tot ce trebuia să facem împreună.

Când ai suferit de dragul unui om, începi să-ți protejezi sufletul și nu-l mai oferi pe tavă, parcă ai vrea să-l ascunzi într-un loc departe de tot. De ce? Pentru că n-ai vrea să mai treci prin tot ce ai trecut, n-ai vrea să trăiești din nou acele nopți nedormite așteptând un semn de la el, n-ai vrea să oferi totul cu riscul de a pierde din nou, să simți din nou cum pentru câțiva fluturi în stomac riști să nu mai simți pământul sub picioare. Când ai suferit, pașii îți sunt greoi. Te oprești, te întrebi dacă merită și apoi parcă te blochezi. Adevărul este că din cauza unui prost ce ți-a călcat în picioare sufletul, riști să pierzi ocazia de a fi cu adevărat fericită lângă un bărbat ce-și merită locul lângă tine, ce știe să-ți sărute sufletul și să vindece acele răni de care altora nu le-a păsat.

Femeie, să nu pierzi ocazia de a fi fericită. Iubirea merită riscul. Să nu-ți fie teamă de un nou început. Să nu te împotrivești, să iubești dacă simți că merită. Fiecare sfârșit necesită timp pentru a se vindeca, într-adevăr. Dar amintește-ți că meriți iubire! Nu există o vârstă, iubirea nu ține cont de numere ci de suflete.

de Maria Cristiana Tudose

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...