miercuri, 29 martie 2017

Învaţă să fii puternic!


Nu da bir cu fugiţii la mămica, atunci când te încearcă viaţa. Femeia de lângă tine va fi dezgustată de asta. Dacă vei proceda aşa, în ochii ei nu vei fi bărbat, indiferent câţi bani este dispusă mama ta să îţi ofere. În inima femeii de lângă tine va creşte doar nevoia de a cheltui cât mai mult, deoarece banii, oricum, nu sunt câştigaţi de tine.

O femeie adevărată şi iubitoare vrea să fie călăuzită de ţelul tău, nu de cicatricile din trecutul tău pe care ea trebuie să le îngrijească. Vrea să simtă că ai depăşit faza primară în care ai nevoie de aplauze şi laude. Vrea să simtă că îţi este indiferent dacă ea te apreciază sau nu. Vrea să simtă că tu eşti puternic, iar scopul tău în viaţă este clar, indiferent dacă ea este sau nu lângă tine.

Chiar în momentul în care ai marcat un succes în ceva, un success formal care te face să te umfli în pene, ea te va testa. Te va lovi exact unde eşti cel mai slab: în orgoliul tău masculin. Va încerca să-ţi minimalizeze succesul, dar nu pentru a te înjosi, ci pentru a te face să devii mai puternic. Va trebui să rămâi plin de forţă şi iubire şi în această situaţie. De câte ori aştepţi acordul ei, îţi dovedeşti dependenţa de o părere exterioară, şi ea va începe să se îndoiască de tine. Îţi dovedeşti dependenţa de nevoia de căldură şi mângâiere.

Femeia trebuie să simtă că nu ai nevoie de semnătura ei pentru a lua o decizie, pentru a fi puternic. Numai aşa se va relaxa în iubirea pe care ţi-o poartă. Dacă ea nu te-a făcut să te răzgândesti şi să te abaţi de la drumul tău, atunci nimeni nu o va putea face.

Femeia se poate simţi împlinită lângă tine dacă fericirea ta nu depinde de nimeni şi de nimic.
 
de Adrian Cutinov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...