luni, 28 decembrie 2015

Fă-ți timp pentru iubire, prieten drag

 
Fă-ți timp pentru un Mulțumesc. Spus din inimă. Căci nu îți poate lua mai mult de câteva secunde. Pentru unii, doar câteva momente sunt îndeajuns sa fie praf de stele.

Fă-ți timp pentru un zâmbet cald. Purtat pe buzele celor dragi. Fii tu motivul bucuriei lor. Un zâmbet la momentul potrivit, e o minune pentru cel lovit.

Fă-ți timp pentru o ținere de mână. Fii tu un umăr pe care celălalt își poate sprijini trupul rănit. In ceasuri de nevoie și necaz. Mulți dintre noi fug de înghit pământul. Fii tu mai tare ca pământul, azi.

Fă-ți timp pentu o vizită la cei bătrâni. Căci pașii lor s-ar îndrepta spre tine de vârsta lor i-ar mai lăsa s-alerge. S-ar bucura nespus de mult. Să-ți vadă chipul pe al lor pridvor. Să guști din ciorba lor gătită cu atâta dragoste. Să-i pupi pe frunte când te desparți de ei, cu dor.

Fă-ți timp pentru ai tăi prieteni dragi. Îmbrățișează-i sincer și mulțumește că există-n viața ta. Mulți dintre ei s-ar arunca în foc ca să-ți ferească inima. Unii s-ar îneca în valurile tale numai pentru a-ți potoli marea sufletului. Prietenii adevărați se numără pe degete. Nu-i pierde printre ele și pe ei.

Fă-ți timp și pentru tine. Pentru un film. Pentru o înghețată bună și un pahar de vin. Pentru o zi în care te poți împrieteni cu gândurile tale. Sa le miroși printre petale. Precum o floare a ființei pe care ai uitat să o mai uzi.

Fă-ți timp pentru iubire, prieten drag. Când totul ți se pare-acum pierdut, gândește-te la lupta inimii ca la un nou și pașnic început.

Iubește-te acum. Iubește mult.

de Alexandru Chermeleu

Un comentariu:

  1. Draga Daniela ma bucur să-ți trimit din nou o gadina plina cu flori.


    Panselute trandafiri si margarete,
    Cu-n parfum doar pentru vedete.

    imi

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...