luni, 27 aprilie 2015

Deschide ochii şi priveşte atent viaţa


Privește fiecare zi cu inocența cu care visezi. Privește-o și coloreaz-o după pofta inimii tale. Dacă crezi că este prea cenușie, dacă crezi că este prea singuratică, dacă crezi că este prea monotonă nu te sfii să pui mâna pensulă și să tragi câteva linii. Zâmbește, îmbărbătează-te, persistă acolo unde poți reuși, iubește suflete care vor să fie iubite, dansează și bucură-te de viață.

Extrage fericirea din ceea ce ești, din ceea ce simți, din ceea ce trăiești. E posibil ca nu întotdeauna să primești ceea ce îți dorești, însă învață cum să să te bucuri de ceea ce ai și să lupți pentru lucrurile importante din viață: prietenie, iubire, bucurie, armonie, sănătate, echilibru. 
Credința să-ți însoțească întotdeauna gândurile și pașii iar speranța să nu părăsească niciodată încăperile sufletului tău. Crede în puterea rugăciunii, în miracolele zilnice, în poveștile de viață din care ai ce învăța și insuflă-le tuturor adevărul, frumusețea, iubirea și simplitatea.

Extrage fericirea din ziua de AZI, din cea de mâine și din cele care vor urma, dar nu uita niciodată că nectarul cel mai dulce e cel extras din clipa prezentă.

de Anasstassya
file de jurnal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...