marți, 20 august 2013

365 de motive să iubeşti viaţa

Dragii mei, începând de astăzi am creat o rubrică nouă pe blogul meu, în partea din dreapta sus, 365 de motive să iubeşti viaţa. Aici voi posta zilnic, câte un gând motivaţional care, sper eu, să vă ajute zi de zi.
Cu onoare am primit această carte scrisă de Mihaela Catană, mulţumindu-i încă o dată pentru acest dar ce mi l-a facut şi pe care, cu dragă inimă, îl voi împărtăşi cu voi. 
Dumnezeu să vă binecuvântezeze cu iubire şi lumină!

Dacă doriţi să cumpăraţi această carte o puteţi face AICI

 Gândul zilei de astăzi 20 august – Ajută-mă ca să te ajut

  
 
Ţi s-a întâmplat vreodată să ajuţi pe cineva şi în timp ce o făceai să afli că şi tu ai învăţat ceva din această experienţă? Cu siguranţă că da!
Nu ştii niciodată ce lucruri poţi învăţa sau ce răspunsuri poţi primi ca urmare a faptului că ai dat o mână de ajutor celui de lângă tine.
Îndrăzneşte să rămâi deschis şi să ajuţi ori de câte ori ţi se cere. În final nu ştii niciodată dacă nu cumva vei fi chiar tu cel care ieşi în câştig făcând acest lucru.

2 comentarii:

  1. Este foarte adevarat tot ce ai scris. Nici un gest pe care il facem nu ramane nerasplatit si de cele mai multe ori avem numai de castigat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Așa este dragă Andru, niciun gest pe care îl facem nu rămâne nerăsplătit.

    Însuși Dumnezeu este plin de bunătate cu noi toți, iubindu-ne în egală măsură.

    Bunătate înseamnă și înţelegere, dărnicie; este o pace pe care o dobândești şi din care dăruieşti întruna, necondiţionat. Ea nu trebuie să fie selectivă: sunt bun în cutare situaţie şi rău în alta, ci trebuie percepută în modul următor: sunt bun tot timpul și ofer bunătate semenilor, ori sunt rău și ofer răutate celor din jur, de câte ori am prilejul.Să fim deci, buni, corecți, milostivi, îndelung răbdători și îngăduitori.

    Pace vouă tuturor și bunătate în tot ceea ce faceți!
    Cu iubire și lumină,
    Daniela

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...