vineri, 26 iulie 2013

Radiesteziștii-bioenergeticienii, yoginii, Rei-Ki-știi, adaug eu și homeopații, sunt folosiți de forțe întunecate

Încep să primesc tot mai multe mesaje ale unor persoane, care au trecut (ca și mine), prin inițieri păgâne și acum, revenind la credința ortodoxă și la Învățăturile Lui Hristos, vor să tragă un semnal de alarmă tuturor. Şi nu sunt puține cazurile când multe alte suflete cad, ispitiți fiind, în mrejele acestor îndeletniciri. Vă sfătuiesc să găsiți timpul necesar vizionării acestor dezvăluiri (le-am primit prin e-mail și am fost rugată să le public pe blog) iar ochii vi se vor deschide la adevărul crunt! 
Mulţumesc tuturor celor care mi-au scris. Fiţi binecuvântaţi! 
Cu drag, Daniela.

Danion Vasile și Marian Maricaru, doi teologi cu discernământ ce au studiat în profunzime fenomenele sociale și psihice.
Danion Vasile a practicat yoga și este unul din cei care s-a convins "din proprie experiență" de duhul ocult ce stă la baza acestor practici ale religiilor asiatice.



O explicație ortodoxă a teoriilor "energiilor" folosite tot mai mult de către practicanții ezoterismului (yoga, prananadi, reiki, raidestezie, bioenergie etc.).





2 comentarii:

  1. multumesc la Dumnezeu ca mia dat intelpciune si m-am retras la timp!! FELICITARI PENTRU ARTICOL!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice informatie, idee, tehnica nu este buna sau rea in sine ci depinde de ce facem noi cu ea...deci noi suntem cei care suntem sau nu cu Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...