marți, 7 februarie 2012

Muzica de vindecare-Frederic Delarue

Nota personala: Pentru o vindecare completa, ideal este sa o ascultati pana la capat de mai multe ori. Din proprie experienta, va spun ca are efect, am simtit initial o senzatie de "incapacitate" de a o putea asculta, de rau ...ceea ce se explica printr-o curatare masiva in cele 4 corpuri : fizic, emotional, mental si eteric, ca ...in timp , sa o pot asculta fara probleme, dandu-mi doar senzatia de liniste interioara .
Incercati si voi, dragi prieteni si veti simti efectele ei binefacatoare .

Celestial Joao Cota-Robles’ Music (of the Soul) de Frederic Delarue
Patricia Cota-Robles şi eu sunt încântat de faptul că muzica lui Joao “Musical Rapture…A Healing Gift for Humanity” a atins atat de multe inimi şi a binecuvântat atât de mulţi oameni. Entuziasmul tau este minunat!

Mulţi oameni întreabă dacă ei pot folosi muzica ca fundal pentru meditatii ghidate, webinarii, videoclipuri YouTube, voice-over, si alte inregistrari. Îmi pare rău, dar trebuie sa refuzam aceste cereri, astfel incat Intenţia Divină al acestui Dar Sacru al Muzicii sa fie protejata. Dacă o persoană va înregistra altceva pe aceasta muzica, va interfera cu procesul de vindecare şi Intenţia Divină a muzicii.

Musical_Rapture_Cover_CD

După cum a declarat Joao:

“Frecvenţa acestei Muzici Celeste comunica cu Inteligenta Divina a corpului la nivel celular, ridicand conştiinţa nivelul fiecarei celule. Pe masura ce muzica calmeaza, capacitatea naturala a organismului de a se vindeca singur este îmbunătăţită.”

“Aceasta muzica sacră este compatibila si lucreaza in armonie cu orice modalitate de vindecare sau tratament medical pe care o persoană poate alege să experiementeze. Muzica rezonează cu o binecuvântare suplimentară pentru toţi cei care sufera de orice forma de cancer.”

“Aceasta muzica este un Dar de Sus şi nu va fi niciodată cumparata sau vanduta. Vă rugăm sa impartasiti aceasta informatie tuturor celor care simtiti ca ar putea beneficia de acest Dar Sacru de Muzica Cerească.” Joao Cota-Robles

Puteti face CD-uri cu aceasta muzică şi să le distribuiti gratuit. Puteţi imprima imagini pentru coperta CD-ului şi crea CD-uri pentru uz personal şi pentru a da la prieteni şi de cei dragi fără taxe.

Puteţi asculta muzică, de asemenea, în grupuri şi în timpul sesiunilor de vindecare şi de meditaţii. Fiti creativi în utilizarea acestui cadou minunat, dar vă rugăm să nu inregistrati nimic peste coloana sonora, inclusiv cuvinte scrise.

CD-ul complet “Musical Rapture” este de 62 de minute.

Puteţi descărca mp3-urile cu această muzică sacră GRATUIT de pe

site-ul:
http://fredericdelarue.com/freemusic.html facand click pe "free mp3 download - Musical Rapture".

Sursa:
www.FredericDelarue.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...