duminică, 27 decembrie 2015

O sărbătoare de iubire...

Omul cu suflet luminos este cel care luptă din toate puterile cu umbrele şi cu iluziile pe care Egoul le întinde înaintea sa în fiecare zi.

Omul cu suflet bun este cel care a înţeles că nu există sentiment mai perfect decât bunătatea pe care o dăruieşte neconditionat celor din jurul său....

Omul cu suflet puternic este cel care a învăţat că ideea de perfecţiune umană este pur şi simplu absurdă şi că cel mai bun lucru pe care îl poate face în fiecare zi este să scoată tot ce e mai bun din experienţele prin care îl trece viaţa.

Omul cu suflet iubitor este cel care în pofida tuturor greutăţilor prin care a trecut continuă să iubească şi să dăruiască iubire. Este cel care a acceptat în inima sa adevărul că Iubirea este singurul adevăr, că Iubirea este comuniune a frumuseţii, a bunătăţii şi a puterii în eternitate. Că atunci când iubeşte adevărat, când iubeşte cu toată puterea lui, când iubeşte frumos, devine parte din Divinitate. Este cel care a învăţat că suntem suflete nelimitate într-o lume a limitărilor.

Omul cu suflet frumos este cel care ştie că Dumnezeu trăieşte prin noi şi că suntem declaraţia de dragoste a noastră către El.

Drag suflet iubit, pentru că în curând vine un an nou, fă din fiecare moment al vieţii tale o sărbătoare de iubire. Foloseşte fiecare clipă ca să iubeşti mai mult, să dăruieşti frumuseţe, bunătate şi alinare. Adu iubire, frumuseţe şi bunătate oriunde te-ai afla. Fii ca un înger în vieţile pe care le atingi. Fii un exemplu de Iubire şi de Lumina Vie. Fă din viaţa ta un dar de iubire, de adevăr şi de lumină! Iubeşte şi dăruieşte din toată inima şi cu tot sufletul şi aminteşte-ţi mereu că viaţa ta este darul cel mai de preţ al Lui Dumnezeu! Fii un dar de Iubire, de Frumuseţe şi de Bunătate, pentru cei care îţi intră în viaţă şi pentru orice viaţă în care intri! 

Nu uita niciodată că Lumina Iubirii care îţi străluceşte în inimă este întotdeauna învingătoare şi mai ales nu uita că TU eşti acea Lumină!

Cu iubire şi lumină, 
Daniela

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...