luni, 12 octombrie 2015

Ne îndrăgostim de oamenii pe care nu îi putem avea...

...și pierdem oameni care ar fi rămas lângă noi indiferent de greutăți, dezamăgiri sau defecte! 


Ne dorim iubiri imposibile, ne dorim relații perfecte deși știm că nu există! Ne îndrăgostim de bărbații care ne tratează cu indiferență și cei care ne ascultă sunt etichetați drept prieteni. Alergăm după femeia care nu ne consideră demni de a merge lângă ea pe stradă, cea care n-are timp pentru noi și este întotdeauna ocupată.

Suntem disperați după frumusețe, perfecțiune și promisiuni dar nu realizăm că în timp ce noi plângem pentru el, lângă noi există un om care ne susține și ne amintește cât suntem de frumoase, un om pe care noi îl considerăm amic și nici nu-l băgăm în seamă.

Femeile iubesc provocările, sunt atrase de bărbații care se lasă cuceriți cu greu, care au standarde ridicate, care nu vorbesc mult și prost și nu pun prea multe întrebări. Ironia destinului, la început alergăm după cei care nu ne bagă în seamă și apoi ne căsătorim cu cel care ne este cel mai bun prieten, cel care ne consideră centrul universului și nu ne ignoră. Fiecare relație ne îmbogățește, înțelegem ce ne dorim și ce nu ne dorim.

Ne îndrăgostim de lucruri și oameni imposibili, de persoane care pretind prea mult și noi ne agităm pentru a-i mulțumi! Ne îndrăgostim și facem lucruri nebunești pentru că ne-am încăpățânat și confundăm dragostea cu … dorința de a câștiga o întrecere, de a obține atenția omului pe care îl dorim. Ne îndrăgostim, obținem ce ne-am dorit și apoi plecăm.

Dragostea nu este o întrecere, nu este o operă caritabilă în care cineva îți răspunde la un mesaj sau te sună doar pentru că te consideră prea îndrăgostită! Dragostea este dorința de a sta de vorbă, de a vorbi la miez de noapte, de a vizita locuri noi împreună. Dragostea nu necesită perfecțiune, dragostea are nevoie de înțelegere, susținere și timp. Are nevoie de doi oameni frumoși care își vor binele indiferent de defecte. Dragoste înseamnă să vrei binele unui om chiar dacă totul s-a încheiat; dragostea este acel sentiment care te face să zâmbești de bucurie atunci când îl întâlnești pentru că indiferent de frumusețe și alte calități, ne îndrăgostim prin priviri, atunci când ne așteptăm mai puțin. Când obosim și renunțăm la așteptări, atunci riscăm să înfruntăm adevărata furtună: dragostea adevărată, cea care te dă peste cap și te lasă fără cuvinte, te face să te pierzi și să uiți de tine. O vei ascunde de toți, nu vei spune oricui pentru că este doar a ta … și a lui.

de MariaCristiana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...