marți, 6 octombrie 2015

Adevărata putere a unui bărbat e în zâmbetul femeii de lângă el. Dacă știi să o faci să zâmbească, fă-o de mai multe ori


O femeie fericită alături de un bărbat puternic este o destinație spre fericire. Ea este fericită nu pentru că are totul, ci pentru că îl are pe el. El este puternic nu doar de felul său, ci pentru că ea îl susține. Lucrurile devin și mai clare în timp, când ambițiile și gândurile copilărești de la început trec în dorințe responsabile. După un an de relație sau cinci sau zece nu te mai avânți după nebunia de la început. Cauți liniște lângă un suflet drag. Vrei să privești la omul de alături și să găsești încredere. Vrei o femeie care să zâmbească sincer și să-ți mulțumească pentru acel zâmbet. Vrei reciprocitate. Iar după ce vrei, aia și faci. Și după cum faci, aia și ai.

O să ai o femeie fericită doar dacă tu o vei face fericită. Și femeia ta va zâmbi doar dacă tu îi vei da motive să zâmbească. Pentru că alături de tine își va trăi viața, diminețile, serile. Tu vei fi sursa ei de încredere, de inspirație sau de regret. Tu o vei provoca, o vei susține sau o vei lăsa. Tu. Și tot tu vei fi mai puternic sau mai slab, în dependență de ce vei avea alături. Dacă vei avea o femeie înțeleaptă, deja pe jumătate să știi că ai învins. Viața nu îți va părea atât de complicată când vei cădea și nici atât de plictisitoare când vei susține. Dacă alături va fi o femeie de bani gata sau una indiferentă, multe va trebui să le faci singur. Iar să trăiești singur într-o relație e mai ucigător decât să nu ai pe nimeni. Adevărata putere a unui bărbat nu e în kilograme de mușchi, ci în alegeri. Contează să alegi femeia potrivită. Și contează după ce ai ales să îi dai motive să zâmbească în fiecare zi. Doar așa vei fi la rândul tău împlinit.

O femeie care va zâmbi forțat de ochii lumii nu poate fi împlinită. Dacă știi să o faci să zâmbească sincer, fă-o de mai multe ori. Mai multe înseamnă să o susții. Înseamnă grija pentru ea. Înseamnă încrederea pe care i-o oferi. Înseamnă cafeaua făcută dimineața. Înseamnă să deschizi ușa în fața ei. Înseamnă să fii tare la greutăți și să nu fugi. Înseamnă să asculți. Cu cât mai mult o faci să zâmbească, cu atât vei fi tu ca bărbat mai încrezut, mai admirat, mai puternic. Femeile rămân nu alături de bărbați cu bani. Asta așa e doar la început. Ele își aleg bărbații după destinația spre fericire pe care ei o pot oferi. Unii pot oferi încrederea într-un viitor frumos. Alții nimic. Unii pot oferi zâmbete. Alții suferință. De aici și 
dorința femeii să fie lângă cineva și să respingă pe altcineva. De aici și puterea unui bărbat și slăbiciunea altuia.

Adevărata putere a unui bărbat e în zâmbetul femeii de lângă el. Dacă știi să o faci să zâmbească, fă-o de mai multe ori.

sursa: http://devorbacutine.eu/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...