joi, 9 iulie 2015

Lecții de viață


În jurul persoanei tale vor roi mulți oameni. Oameni de care ai nevoie. Unii vor fi incompatibili cu personalitatea ta, dar te vor învăța un lucru pe care ceilalți nu pot să te învețe. Te vor învăța să apreciezi ceea ce ți s-a dat de Sus. Cum te vor învăța? Râvnind ceea ce ai tu ca fiind ceea ce le lipsește lor. Cu acești oameni nu vei avea niciodată bătaie de cap pentru că nu vor fi niciodată alături de tine. Vor pleca și vor veni plecând din viața altora. Mai mult decât un subiect interesant de bârfă spontană nu vei însemna pentru ei, niciodată.

Alți indivizi, vor dovedi o compabilitate cu ideile tale, dar nu deplină. Aceștia sunt cei care îți împărtășesc ideile pentru că au nevoie de ele, nu de tine ca persoană. Nu sunt sinceri în totalitate, decât când au vreun interes. Și aceștia vin și pleacă când nu mai ai ce au nevoie de la tine. Trist, nu? Dar adevărat. Însă aceștia te vor învăța măsura încrederii, o lecție de viaţă foarte importantă. Numai ei te pot învăța acest lucru.

Sunt persoane care dovedesc o incredibilă compatibilitate cu tine, deși gândesc diferit, simt diferit, au idealuri diferite dar aveți ceva în comun; Dumnezeu și căldura sufletească. Oamenii aceștia nu te vor părăsi niciodată. Ei au nevoie și e interesul lor ca tu, cu toate ale tale, să fii prezent în viața lor. De ce? Pentru că ei te iubesc cu adevărat și știu ce înseamnă acest lucru. Poate Îți vor spune ce cred despre tine, poate nu, dar oricum cuvântul lor nu va fi doar o părere. Acești oameni te vor învăța și ei un lucru; să iubești cu adevărat.

Mulți oameni îţi vor spune păreri care vor rămâne doar păreri, pentru că aceia care le spun, le spun fără să le trăiască, sau fără să se pună cu adevărat în locul tău. Se gândesc numai la ei cu adevărat și de aceea părerile lor vor rămâne fără doar și poate, doar păreri.

Alții, suferind de boala "băgării în seamă " Îți vor relata mereu și mereu, numai nimicuri. Nimicuri care au darul de a te plictisi. Aceștia vorbesc cai verzi pe pereți, doar de dragul de a vorbi. Nici măcar la ei însăși nu se gândesc. Suferă de limbuție și de împrăștiere totală.

Puțini sunt cei care sunt conștienți de adevărurile pe care le trăiesc și pe care le spun altora cu mare greu. Adevărul nu își face reclamă. Oamenii care spun adevăruri sunt numai aceia care sunt conștienți de ele. Aceștia vorbesc rar despre ei dar o fac numai și numai pentru a te ajuta pe tine, suflete drag.

De toți oamenii aceștia ai nevoie în viața ta, pentru că îți vor preda lecții de viață. Nu evita pe nimeni, altfel vei rămâne corigent la școala vieții.

de Ochii Caprui
sursa:
https://www.facebook.com/ochii.caprui777

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...