joi, 12 martie 2015

FĂRĂ BUCURIA ŞI IUBIREA TA…totul s-ar sfârşi mai devreme cu o respiraţie!


Nimeni nu este de neînlocuit, toţi avem locul nostru până într-un punct al vieţii, când acelaşi loc devine locul altuia şi totul se întâmplă firesc şi fără ca soarele să se oprească din luminat, sau stelele din strălucit. Poate că pentru ego-ul nostru gândul acesta nu este unul prea uşor de suportat, dar ce uşurare pentru suflet că orice ar fi făcut, ştafeta poate fi preluată de altcineva, visul poate fi dus mai departe, flacăra va fi hrănită de un alt suflet.

Oamenii nu sunt de neînlocuit, dar sentimentele lor da. Cum ar arăta această lume fără bucurie, fără zâmbet, fără joacă şi joc, fără cântec şi dans, fără lecţii, fără iertare, fără tămăduire, fără zis şi fără intuiţie, fără iubire… Acestea sunt de neînlocuit, acestea o dată dispărând fac să dispară întreg universul, căci pânza uşoară a creaţiei este ţesută din fir de iubire şi bucurie!

Cu tine sau fără tine… Lumea ar fi aceeaşi. Dar.....

FĂRĂ BUCURIA ŞI IUBIREA TA…totul s-ar sfârşi mai devreme cu o respiraţie!

Cu tine sau fără, pământul s-ar învârti la fel, dar fără gândul tău cel bun lumea s-ar prăbuşi într-un hău fără rost!

Cu tine sau fără, vieţile celor din jur ar curge la fel, dar fără puterea ta de a vedea lumina chiar şi în sufletul în care nu a răsărit încă soarele, mulţi ar rămâne nenăscuţi întru bucurie!
Poate că ai impresia că eşti o cantitate neglijabilă…nu este doar o impresie…dar nu subestima puterea seminţei care la prima rază de soare se ridică din pământ pentru a învinge gravitaţia şi a se legăna în vântul de primăvară…Şi sămânţa este un nimic în comparaţie cu Pământul, dar îl sfredeleşte şi îl transformă în viaţă.

Omul nu este de neînlocuit…dar ceea ce este el…NU poate fi înlocuit!

de Glasul Inimii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...