sâmbătă, 14 martie 2015

FĂ-ȚI TIMP…


Fă-ți timp să vezi, să simți și să trăiești fiecare moment din viața ta! Căci nu e nimic mai regretabil decât sentimentul că ai irosit clipe din viață.

Fă-ți timp să savurezi pe îndelete, precum o cafea tare și bună, fiecare oportunitate care te aduce mai aproape de ceea ce îți dorești! Pentru că nu e nimic mai banal decât o viață fără vise și țeluri.

Fă-ți timp să înțelegi ceea ce ai greșit, să înveți ceea ce nu știi, să păstrezi ceea ce ai! Pentru că fiecare lucru, bun sau rău, contează în viață.

Fă-ți timp să apreciezi micile momente petrecute împreună cu oamenii pe care îi iubești! Pentru că timpul care-ți dăruiește amintiri frumoase nu este irosit.

Fă-ți timp să zâmbești și să te bucuri că ești în viață! Pentru că atâta timp cât respiri le poți face pe toate și poți depăși orice obstacol ți-ar iești în cale.

Fă-ți timp să iubești fiecare om în parte, să-l înțelegi, să-l respecți și să-l apreciezi pentru ceea ce este și nu pentru ceea ce ai vrea tu să fie!

Fă-ți timp să te iubești! Să te înțelegi. Să te cunoști. Să-ți explorezi sufletul și să-l hrănești cu sentimente, gânduri și emoții pozitive.

Fă-ți timp să fii lângă oameni atunci când este nevoie de tine! Nu întoarce spatele celor care se bazează pe ajutorul tău și nu căuta recunoștință sau răsplată. Lasă-l pe Dumnezeu să-ți răsplătească faptele bune.

Fă-ți timp să fii mamă, tată, soră, frate, prieten, bunic, bunică, iubit, iubită și lasă-te înconjurat de dragostea lor! Fii acolo pentru ei! Dacă nu poți fizic cel puțin sufletește. Fă în așa fel încât să știe că îi iubești și că te gândești la ei.

Fă-ți timp să te bucuri de o rază de soare, de cântecul păsărilor, de foșnetul frunzelor, de adierea vântului, de primăvară, de ziua care stă înaintea pașilor tăi și-ți așteaptă deciziile!

Fă-ți timp pentru viața ta și umple-o cu momente frumoase, cu fapte deosebite, cu gânduri din cele mai alese!

Fă-ți timp și crează-ți o viață pe măsura viselor tale!

Ai curajul de a spune cu voce tare visele și acționează!

Între tine și obiectivele tale nu este decât un pas. Ai curajul și fă-l!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...