miercuri, 14 august 2013

Coincidențe fericite

Pentru mine, o coincidenţă fericită a fost concediul neaşteptat la mare. Nici nu am mai îndrăznit să visez că voi revedea marea anul acesta...n-o mai văzusem de 3 ani.
Mulţumesc Doamne! pentru acest DAR.


Destinul este plin de mister… Nu pot să înţeleg cum ni se întâmplă chiar în cele mai grele momente ceva bun. Ne apar în cale oameni minunaţi care nu credeam că există şi ni se întâmplă lucruri frumoase la care nici nu visam. La început asimilăm greu ceea ce trăim, ezităm să credem că după atâtea dezamăgiri mai pot să ni se întâmple şi lucruri bune. Dar minuni se întâmplă în fiecare zi, trebuie doar să avem răbdare pentru că o să vină şi rândul nostru. Minuni pe care eu le numesc de multe ori coincidenţe fericite, întâmplări care ne salvează din agonia pe care o trăim zi de zi.

Ieri viaţa poate a fost goală, lipsită de speranţe, iar astăzi pot să dea buzna în ea multe lucruri frumoase. Aş prefera să fie un echilibru, dar de cele mai multe ori m-am confruntat cu o dezordine ciudată a destinului. Au fost momente când nu ştiam care este rostul meu pe lume şi ce cale ar trebui să urmez, şi clipe în care viaţa îmi oferea mai multe ocazii în acelaşi timp. Şi mă simţeam ca un copil căruia i se oferea o tavă cu mai multe prăjituri delicioase, dar trebuia să aleagă doar una. Cum să îmi dau seama care este cea mai bună ofertă? Unele pot să pară îmbietoare, dar să ascundă surprize neplăcute, în timp ce altele sunt mai simple, dar poate că reprezintă cele mai bune alegeri. Aici apar coincidenţele, cumva te simţi atrasă de lucrurile sau de persoanele bune. Trebuie doar să îţi asculţi inima, deoarece ea ştie să se bucure şi să simtă din timp lucrurile care merită atenţia ta.

Uneori trăim momente pline de vrajă, care ne fac să vedem cât de frumoasă poate fi viaţa. Aceste momente sunt simple întâmplări sau fac parte dintr-o listă a universului? Cu siguranţă merităm să ni se întâmple şi lucruri bune, însă este straniu să vezi cum ţi se întâmplă ceva minunat pentru care nu ai depus niciun efort. Oricare ar fi adevărul din spatele conicidenţelor fericite, trebuie să ne bucurăm de ocaziile şi de persoanele , care ne apar în cale şi dau un nou sens vieţii noastre.

sursa http://blog.divahair.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...