joi, 5 ianuarie 2023

Atenție, dragi femei!


Dacă vrei să ai o relație de cuplu sănătoasă la toate nivelurile este necesar în primul rând să fii tu o femeie sănătoasă la nivel emoțional, mental, psihic. Este necesar să treci dincolo de nivelul la care crezi că cele mai importante lucruri la un bărbat sunt aspectul său fizic, mărimea portofelului și cât de bun e la pat. Este necesar să înțelegi că sunt alte lucruri importante, dincolo de sex și bani, care fac ca o relație să fie sănătoasă și armonioasă. Doar femeile imature își fac alegerile relaționale după astfel de criterii.

Este necesar să te lămurești dacă ai de-a face cu un bărbat de onoare, cu caracter, un bărbat responsabil, un bărbat care își dorește o relație serioasă, un bărbat care este capabil să-ți fie fidel.

Dacă tu nu ai ajuns încă la nivelul la care ai în vedere astfel de criterii când e vorba de relația cu un bărbat, atunci te anunț că nu ești pregătită pentru o relație, că ție nu-ți trebuie un bărbat, ci îți trebuie un terapeut care să te ajute să-ți vindeci traumele.

Lămurește-te întâi cine ești și ce vrei, devino tu o femeie sănătoasă și abia apoi caută-ți un partener, fiindcă deocamdată standardele tale sunt foarte joase și alegerile pe care le faci în baza acelor standarde o să te conducă iar și iar către relații disfuncționale/ toxice. 

(RC Blakes)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...