marți, 25 octombrie 2022

Dacă te face să-l aștepți, lasă-l să plece


Nu te mai minți!

Cel care te iubește își face timp pentru tine. Celelalte motive sunt scuze. Celui căruia îi pasă de ce ceea ce simți, îți va scrie un simplu mesaj, chiar dacă va avea o zi aglomerată. Bărbatul care va ține la tine cu adevărat nu te va lăsa să-l aștepți. Indiferent de circumstanțe, de oră, de timp îți va fi alături.

Bărbatul te dorește ori nu. Atât.

Bărbatul care te va dori în a lui viață îți va arăta acest fapt. El îți va oferi explicații atunci când va lipsi. El te va apela și îți va scrie „Bună dimineața” sau „Noapte bună”. Lui îi va păsa de părerile tale, de gândurile și emoțiile tale.

Iubire cu forța nu vei obține.

Nu-l obliga să te iubească și nici nu cerși iubire. Nu-l aștepta în nopțile târzii și nici nu lupta pentru un om care și-a ales altă cale. Nu-ți crea iluzii și nu nega adevărul. Lasă-l să plece, iar tu îndrăgostește-te de cel căruia îi pasă de tine, de sentimentele tale.

Lasă-l să plece.

Nu-l mai apela și nici nu te mai preface că-l crezi atunci când îți spune că a fost prea ocupat. Nu pierde timp pentru un om care nu te implică în viața lui. Nu te epuiza pentru cel care nu te iubește. Nu-ți consuma energia și nu te mai învinovăți. Acest capitol din a ta viață s-a încheiată, întoarce o altă pagină și continuă să iubești, să te bucuri de viață.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...