luni, 3 octombrie 2022

Ce este dragostea? Există sau e doar o iluzie creată în mintea noastră?


Cum arată ea și câți dintre noi o trăiesc și o simt cu adevărat? Câți dintre noi au iubit sincer și au spus „Te iubesc” , pentru că iubeau omul cu adevărat, nu aveau scopuri ascunse și nici nu doreau să-și umple goluri sau să-și panseze răni interioare necicatrizate.

Dragostea are termin de valabilitate sau e aici și acum?

Și, câți se cred iubiți, dar nu este așa? Câți se țin de mână, dar în inimă poartă un alt om? Câți se cred în relații serioase, dar de fapt totul e o minciună? Câți confundă iubirea cu dependența și atașarea?

Se zice că dragostea nu constrânge și este sinceră!

Câți dintre voi sunt sinceri cu partenerul, dar și cu ei înșiși? Câți dintre voi au iubit, dar fără ca să aibă așteptări? Câți au fost și sunt gata să stea lângă cel din dreapta sa, chiar dacă se va îmbolnăvi grav sau va pierde totul?

Dacă ați avut așteptări, ați închis libertatea celui din dreapta voastră și l-ați dezbrăcat doar de haine, dar nu știți nimic despre copilărie, trăiri, iubiri consumate, visuri, nu-i cunoașteți nebuniile, oare aceea a fost iubire?

Dragostea este atașament?

Trebuie să-l avem, să-l simțim, să adormim lângă omul de lângă noi? Trebuie să-i simțim mirosul și să-l întâlnim în fiecare seară? Oare ceea ce credem noi că e serios și dragoste, mereu e adevărat? Și, oare mereu o relație liberă, nu e serioasă, nu sunt emoții și sentimente?

Câți dintre noi au iubit un om, chiar dacă nu au împărțit un pat, o casă, visuri și dorințe?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...