miercuri, 11 august 2021

Femeile puternice nu se nasc așa. Ele devin puternice în urma încercărilor și furtunilor vieții


Femeile puternice nu sunt întotdeauna cele care țin capul sus, ci sunt cele care continuă să împingă chiar și atunci când se simte că întreaga lume este împotriva lor. Când totul se destramă în timp ce se pot simți la pământ, ele nu renunță. Muncesc din greu și obțin lucrurile de care au nevoie pentru a face, a face. Ele nu așteaptă ca altcineva să le rezolve problemele și, în schimb, iau problemele în mâinile lor pentru a găsi o soluție.


Au trecut prin lucruri cumplite și și-au făcut drum spre cealaltă parte, indiferent de ce piedici au întâlnit. Când cineva le-a bătut sau a încercat să le transforme în cineva care nu erau, s-au trezit și au permis în continuare părților lor intuitive să le ghideze. Au fost rănite din punct de vedere fizic, emoțional, dar de fiecare dată când s-a întâmplat ceva teribil, nu au pierdut timp revenind acolo ci au făcut ând față cât de bine au putut.

Nu mă înțelegeți greșit, există momente în care chiar și cele mai puternice femei par slabe, dar sunt mult mai împreună decât își dau seama cei care le urmăresc. Ele cred în ele însele și cresc tot timpul în fața luptelor dinaintea lor. Nu poți să iei controlul asupra vieții lor, deoarece nu sunt dispuși să lase alte persoane să le spună ce să facă sau cine să fie. Ele văd lumea așa cum este, mai degrabă decât cum doresc să fie.

Femeile puternice nu primesc atât de multe felicitări pe cât merită și, din anumite motive, chiar și atunci când suntem față în față cu ele, uneori nu vedem cum sunt cu adevărat. Nu vă vor lăsa să le mințiți și sunt dispuse să taie legăturile cu oamenii toxici. Au cunoscut relații bune, relații proaste și multe altele. Femeile puternice sunt o forță care trebuie luată în calcul și cu cât îți dai seama mai repede cu atât mai devreme poți începe să le admiri.

Au luptat din greu pentru a ajunge acolo unde sunt și nu vor permite altora să-i tragă în jos. Ei nu își pierd timpul bârfind sau răspândind minciuni, știu unde se află în această lume și sunt mai mult decât capabili să se țină de ei.

Subestimarea femeilor este ceva ce face majoritatea oamenilor și este ceva ce nu voi înțelege niciodată!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...