marți, 2 octombrie 2018

Nu mai fugiti! Stop!

 
Iubirea perfectă? Jale! Nu există așa ceva. Dar asta e minunat. Cum ar fi să trăim toți relația perfectă, la fel? Cum ar fi să iubim la fel, să fim iubiți la fel? Să fie totul perfect, la fel ca la ei, ca la voi, ca la ele. Că perfecțiunea sună bine, dar are un mare defect. E la fel! :)

E foarte ciudată perioada asta în care trăim. Cred că sunt prea multe alegeri. Prea multe opțiuni. Prea mult, prea repede. Vrem rezultate pe loc și nu mai avem răbdare. Nu mai reparăm, înlocuim. Nu mai coasem ceva ce s-a rupt, luăm un tricou nou. Oferte peste oferte. Și în relații. Uităm că lucrăm cu suflete, nu cu obiecte. Și vrem să fie perfect nonstop. Ba chiar și alarma cd dimineața să sune altfel, mai duios, când suntem îndrăgostiți. Și e vina lui, normal, dacă e luni. Sau dacă plouă.

Nu mai fugiți, copii mari. Este magic să fii îndrăgostit, să iubești, să simți că trăiești. Dar magia trece, cand cad cortinele. Și atunci începe viața. Aia pe bune. Luptați pentru voi, pentru iubirea în care credeți. Cuceriți-o pe fata care vă place, chiar daca a zis nu la cafeaua aia, acum un an. Vorbiți între voi, dansați în casă și ieșiți la joacă afară. Închideți telefonul uneori și luați-vă un câine!

Bună dimineața! Nu mai fugiți!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...