miercuri, 6 mai 2015

Vă doresc o lună MAI plină de bucurii, cu cât MAI multe reuşite, cu pace în inimi şi cu multă iubire!


Iubesc luna MAI pentru toate minunile pe care le aduce cu ea: abundenţă de flori, parfum de liliac, de narcise şi de lăcrămioare, delicioasele cireşe şi căpşuni, mult soare, peisaje pline de verde proaspăt, dimineţile în care mă trezesc cântecele păsărilor, pofta de plimbări, de visuri noi şi de viaţă!

Haideți să ne bucurăm de tot ceea ce există frumos și să ne apropiem de oameni! Să fim MAI buni și MAI blânzi, MAI generoși, MAI iertători, MAI calzi, MAI umani, MAI încrezători, MAI înțelegători, MAI veseli, MAI recunoscători!

Să râdem MAI mult, să îmbrățisăm MAI mult, să mângâiem MAI mult, să dăruim MAI mult!

Să uităm nereușitele din trecut și să ne îndreptăm atenția către noi începuturi, către fericire și către iubire!

Vă doresc o lună MAI plină de bucurii, cu cât MAI multe reuşite, cu pace în inimi şi cu multă iubire!

Să fiți cei MAI fericiți!

de Irina Binder

3 comentarii:

  1. Nu, draga Daniela, nu simt nevoia sa ma destainui la cineva, sa nu simt nevoia sa-mi spun la nimeni nici moful, si nici offful. Ma resemnez in numele tau, si pentru tine in acest caz.
    Simt doar o nevoie pentru o alta lume. Dar se pare ca lumea in acre traiesi tu este o lume cu catre te-ai familiarizat deja, si poate deja traiesti atat de atat bine, incat lumea noastra plina cu cersetori adevenit pura obisnuinta cu care ne-am familiarizat, si nu trebuie decat sa-i ignoram ca doar asa spune si legea.
    Si poate lumea reala cu neajunsuri este lumea ta, unde tu poate te regasesti la fel ca si intr-un mic colt de Paradis.

    Atunci, Daniela draga, viseaza tu frumos mai departe, si in luna mai, de e lume mai frumoasa si mai buna!

    Imi pare foarte rau daca atata ai inteles, si la fel imi pare rau ca ai si incredere in paganii care la randul lor au crezut si acum 70 de ani doar acelui nemernic obsedat, care la randul lui a crezut ca lumea ii apartine, si trebuie neaparat selectata, si poate s-a mai gandit nemernicu ca mai trebuie si neaparat platita cu tributul mortii.
    Nebunu acela a vrut sa faca o specie mai noua de om, asa niste hibrizi.
    Nebunii acestia ne-au bagat androidul in buzunar, si mai dam si bani pe el, si pe urma ne mai si mandim cu realizarile lor.
    Iar in suflet avem de toate, numa iubire nu prea avem. Am ajuns sa-o filozofam si sa ducem discutii cu studii inaintate pe seama iubirii.
    Apoi dezbatem tot felu de teme si cazuri despre iubire, la fel ca niste adevarati profesori in stiinta iubirii.
    Dar din pacate o facem doar din punctul de vedere teoretic, iar practica o lasam pe mana paganilor si ii si rugam sa-o practice ei pentru noi.
    Si atuncea noi ii slavim pe pagani, si paganii slavesc dupa cum au mai slavit cu genele de dinainte, si uite asa in lant se slaveste in continuare moartea.
    Tragic insa este ca totul ca o facem inconstient, si fara macar sa stim ce facem, si din pacate o facem si fara sa ne mai dam seama.
    Iar in alta ordine de idei, iti multumesc pentru amabililita ta, si doar informativ, nu intentionez sa scriu la nimeni pe o adresa de mail, toate memerniciile naziste.
    Doresc doar oficial sa amintesc ca aceste nemernicii, au devenit deja o necesitate cu care dupa cum se pare, multi sa-u familiarizat deja.
    Iar eu, draga Daniela, am sa continui si singur, si na-m sa ma opresc pina nu se va face ceea ce am de gand sa fac, si asta este ceea ce se cheama dreptate.
    Si atunci, sau se va face doar dreptate, sau nu va mai fi absolut nimc.
    Poate atunci cand au sa-ti trimita nemernicii astia acasa, si gazul direct pe blog, tu sarmana nici nu vei sesiza ca, calculatorul tau functioneaza pe baza de curent.
    Pacat, ca nu vezi lucrurile doar decat dintr-un mic colt de Univers, si cand te gandesti ca acest Univers are si un mare trecut istoric .

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar se pare ca acest mic coltal tau, sau face parte dintr-o alta mare parte de evolutie a istoriei, sau coltultisorul tau e un alt sistem universal.
    Poate asa ceva asemanator, cu aproximativ 70 de ani in urma, fata de ziua de astazi.
    Si la fel, pacat ca ai sters totul Daniela. Doaresc doar sa-ti mai spun ca eu tot na-m sa incetez sa cred intr-o lume mai buna cu oameni, si intr-o lume unde domneste, doar dreapta dreptate.
    Lumea mea adevarata, e doar acea lume cu iubirea sincera, si cu iubirea dreapta de la Dumnezeu.
    Eu, voi crede mereu intr-o lume in care exista iubire, si nu doar intr-o lume unde toata lumea doar vorbeste frumos despre iubire.
    Dar, draga Daniela, si acesti anticristi nazisti, stiu si ei sa vorbeasca frumios, si uite ca toata lumea ii si crede, si mai fac si la fel ca ei.
    Dar multi au uitat ce-ai facut ei. Si ce au ei in sange n-a avut inca nimeni de cand exista aceasta evolututie pe Pammant. Dar asta din pacate au iutat deja totii.
    Cu bani se cumpara tot, cu bani ne vindem tot, si pentru bani uitam totul.
    Eu, imi, nu voi crede niciodata doar intr-un colt de lume unde se taie si se spanzura cu drept de lege.
    Eu unul, voi crede pururi doar acolo unde dreptul de lege, se face doar cu iubirea de Dumnezeu.

    Tie Daniela, iti doresc multa lumina si succes, in coltul tau frumos de lume!

    imi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Îmi, am citit aceste comentarii imediat ce le-ai trimis însă nu le-am publicat imediat, din dorinţa de a-mi linişti gândurile şi pornirea de moment pe care le-aş fi avut răspunzandu-ţi la ele. Mi-am spus că până spre seară mă voi aduna şi îţi voi răspunde calm la toate acuzele ce mi le aduci, la impresia creată până acum despre mine şi blogul meu. Surpriza este că m-am liniştit atât de tare, încât NU mai doresc să comentez nimic...uneori, crede-mă, mă blochez şi bine fac, căci nu mai răspund cu patos la ceea ce mă deranjează. Deci, eşti liber să crezi ce vrei dacă atât ai înţeles intrând în casa mea virtuală, în "micul meu colţ de Univers" Şi să mai ştii ceva, că şi lumea mea adevărată este tot lumea aceea cu iubire sinceră şi dreaptă a Lui Dumnezeu. Restul, e poveste. Un lucru este însă cât se poate de clar, Nu ne-am născut noi ca să schimbăm într-o clipă lumea dar, vorbind frumos despre iubirea pe care ne-a propovăduit-o şi Hristos şi ne-a urat atât de frumos "să ne iubim unul pe altul" mai avem o şansă să putem "îmbuna" relaţiile dintre oameni.

      Cam atât am avut de spus şi îmi doresc din toată inima să te linişteşti. Si de vei mai dori să îmi calci pragul virtual şi să comentezi, voi fi aici şi te voi auzi.

      Pace să ai în suflet şi în gând.Daniela.

      Ștergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...