joi, 19 septembrie 2013

Puterea unei FEMEI izvorăşte din IUBIREA de Sine şi din Darurile INIMII Sale.....

 
Puterea unei FEMEI nu stă în capacitatea de a-şi struni Bărbatul sau Familia ca pe cai, ci în fermitatea braţelor şi în CĂLDURA INIMII cu care îmbrăţişează.

Puterea unei FEMEI nu stă în capacitatea de a-şi îndruma subalternii, ci în ARTA de a-şi ţine FAMILIA UNITĂ şi de a sacraliza fiecare clipă petrecută în Familie.

Puterea unei FEMEI nu stă în puterea vocii sale, ci în cuvintele blânde pe care ştie să le şoptească.

Puterea unei FEMEI nu stă în mulţimea prietenilor, ci în cât de prietenă ştie să fie cu copiii ei şi cu Tatăl pruncilor ei.

Puterea unei FEMEI nu stă în cât de mult este respectată la serviciu, ci în cât este de respectată Acasă, în Căminul ei ca IUBITĂ, FEMEIE, MAMĂ . ...

Puterea unei FEMEI nu stă în cât de puternic ţipă, ci în cât de blând ştie să atingă şi să mângâie.

Puterea unei FEMEI nu stă în hainele pe care le poartă şi nici în numărul cupei de la sutien, ci în INIMA din pieptul său.

Puterea unei FEMEI nu stă în numărul de bărbaţi care îi stau la picioare, ci în Loilalitatea, Fidelitatea ei faţă de BĂRBATUL Unic, Alesul INIMII şi a Întregii sale Fiinţe.

Puterea unei FEMEI stă în Dorul ei Limpede şi curat ca un izvor de a IUBI un BĂRBAT UNIC, Alesul INIMII şi a Întregii sale Fiinţe...

Puterea unei FEMEI nu stă în greutăţile pe care le poate ridica, ci în poverile pe care le poate duce!

Puterea unei FEMEI izvorăşte din IUBIREA de Sine şi din Darurile INIMII Sale.....

autor necunoscut

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...