vineri, 28 septembrie 2012

"Viitorul la care tânjesti este împlinit prin actiuni curajoase ACUM"

Astazi, vom explora relatia ta cu multele aspecte ale viitorului.

 
Mai întâi, exista speranta. Te poti gândi ca speranta este complet pozitiva, dar totusi nu este asa. Speranta este de asemenea o negare a prezentului, o scoatere a ta din momentul prezent si din pacea si acceptarea pe care acesta le contine... Mai curând decât agatarea de speranta, ar trebui sa revii profund în momentul prezent si sa gasesti pacea care exista aici, si apoi sa ai credinta ca viitorul va curge din acest moment în urmatorul, aducându-ti mai multa întelegere si vindecare peste timp. A spera ca ceva anume sa se întâmple înseamna sa stabilesti asteptari, iar asteptarile sunt drumul spre dezamagire.

Ai vrea sa stii ce rezerva viitorul, dar viitorul sta în propriile noastre actiuni si raspunsuri, moment de moment, la fel ca si cadrul mental acum. Viitorul nu este vreun loc distant unde totul este transformat în mod magic. Viitorul este momentul imediat urmator, si în acest moment tu trebuie sa ajungi la adevar si sa îi dai curs. Ca sa realizezi cel mai interesant si captivant viitor, mult curaj este necesar chiar ACUM, ca sa faci ceea ce îti spune inima sa faci, sa ajungi la ceilalti, sa-ti deschizi inima la iubire, sa ajuti viitorul sa înfloreasca.

Daca privesti înapoi la trecut, vei vedea ca au fost multe dati când ai spus "nu" la lucruri la timpul prezent. Poate ca au parut prea ciudate, poate prea înfricosatoare. Poate abia le-ai observat, pentru ca erai concentrat în a-ti îndeplini propriile planuri si a controla lumea din jurul tau. Dar totusi, existau ocazii peste tot în jurul tau, stralucind în lumina soarelui. Esti în aceeasi situatie acum. Peste tot în jur sunt lucruri noi pe care le-ai putea încerca. Si adânc în inima ta este o voce care te mâna într-o anumita directie, dând sugestii, sfaturi. Dar multe din sfaturile acelea nu sunt sensibile asa cum ai vrea, multe dintre ele solicita mult curaj ca sa iesi de pe calea ta batatorita. Dar aceasta schimbare la care tânjesti în viitor, acea speranta de care te agati atât de tenace, se împlineste prin actiune curajoasa si sincera chiar acum.

Si ultimul aspect al viitorului pe care vreau sa-l explorez este relatia ta cu timpul. Existi pe mai mult de un nivel. La nivelul sinelui tau înalt, esti fara-de-vârsta si etern. Stralucesti deasupra prin energie, iubire si cunoastere, iar acest lucru nu se schimba. Dar aceasta viata temporala, care se hraneste din sinele înalt, se misca într-o maniera liniara. Are un început si un sfârsit, si urmeaza anumite legi ale timpului. În timp ce tu esti aici, în interiorul acestui moment, faci actiuni care, daca sunt bine concepute, vor produce o mare rasplata în viitor. Poti planta semintele unor relatii bune, ale unor talente atent întretinute, ale unor abilitati extinse. Cheltuie doar putin timp si efort acum, dar constant, si timpul are grija de toate pentru tine. Timpul ajuta acele seminte sa creasca într-un semintis fraged pe care trebuie sa-l aperi de furtuna, apoi un copac tânar care necesita mai putina atentie, si apoi un copac mare, care te poate adaposti iarna si hrani vara, cu un fruct auriu ce ti-l da de bunavoie. Dar fii atent ca este de asemenea posibil sa faci mult efort cu plantarea, apoi sa-l abandonezi în timpul unei furtuni sau secete, si întregul tau efort initial este degeaba.

Si astfel toate aceste lucruri necesita echilibru. Exista seminte pe termen lung în viata ta, proiectele, abilitatile, talentele, relatii si pasiuni pe care le cultivi în timp, astfel ca acestea sunt pentru a fi sustinute peste ani. Si mai exista de asemenea acest moment, în care cauti un echilibru între plantare, supraveghere a ceea ce este deja plantat, si simpla savurare a momentului cu orice ar contine acesta, chiar acum, necontând situatia ta.

Si apoi, foarte important, este vocea dinlauntru a adevarului, care-ti spune de actiuni speciale pe care sa le faci chiar acum, aceea care-ti face inima sa bata mai tare, cea care-ti pune la încercare lucrurile în care crezi si confortul, cea care cere sa iesi din sabloanele tale si sa faci ceva care nu-ti este caracteristic si totusi atât de potrivit. Asculta aceasta voce, si viata ta se va desfasura însotita de miracole si o adânca si mareata înflorire a frumusetii si gratiei.

Iata o mica rugaciune pentru astazi

Astazi, sunt complet deschis acestui moment. Ma conectez cu acest moment si cu adevarul meu, adânc în centrul meu. Cer sa fiu condus de adevarul meu si doresc sa fiu curajos si statornic atunci când îl urmez.

Astazi, apreciez acest moment de asemenea, pentru minunatia si frumusetea lui, exact asa cum este. Caut pacea înauntru, unitatea cu tot ceea ce este.

Astazi caut si echilibru, sa ud si sa supraveghez semintele semanate, sa plantez noi seminte, si sa ma bucur de lumina soarelui când fac asta. Îmi afund mâinile în pamânt, simtindu-i întinderea si mirosind marea fertilitate a vietii.

Iubesc aceasta viata. Ma iubesc pe mine însumi în ea. Sunt pe deplin conectat cu tot ceea ce exista. Eu Sunt.

* * *

Va doresc ca viitorul sa vi se desfasoare în frumusete si bucurie.

Iubire si Pace,
Carrie

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...