sâmbătă, 7 aprilie 2012

LA MULTI ANI!

Astăzi se împlineşte 1 an de când am creat acest blog "Picături de Iubire şi Lumină" 

Prieteni dragi sufletului meu m-au sfătuit să pornesc cu încredere pe acest drum, considerându-mă persoana potrivită şi cu deschidere către acest domeniu dar necunoscut mie la acea vreme. Îmi doream să am pagina mea personală sau cel puţin un loc în care să adun cuvinte frumoase care trebuiau neaparat să rezoneze cu însăşi fiinţa mea. Dumnezeu cu Îngerii Săi mi-au ascultat dorinţa şi iată că acest vis s-a realizat, exact de ziua mea...căci sunt născută pe 7 aprilie.

Am facut primii paşi în blogosfera cu ajutorul unui om deosebit LARY, căruia îi mulţumesc pe această cale cu infinită iubire şi lumină. Dar mai ales vouă, dragii mei vizitatori vă mulţumesc din suflet că îmi călcaţi pragul virtual! 
Să creăm o zi şi o viaţă binecuvântate! 

LA MULŢI ANI !

Mulţumiri surselor mele zilnice de inspiraţie cu acelaşi drag, din inimă, cu IUBIRE şi LUMINĂ,
Daniela



6 comentarii:

  1. "La multi ani!",...esti pace,iubire,bucurie,...tot ce scrii este plin de iubire,de pace,de bucurie,.....primesc iubirea ta neconditionata,....ti-o transmit zilnic cand citesc-iubirea mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet pentru frumoasa urare.Gratie si binecuvantari divine din partea mea cu iubire si lumina

      Ștergere
  2. Ma bucur ca ai ales sa scrii, pentru ca asa ai ajutat ! La multi ani pentru tine, si pentru blog ! Si sa dea Domnul sa simti mereu asa ca acum, sa nu pierzi senzatia ocrotirii !

    O imbratisare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur nespussss ca pot fi aproape de sufletul vostru dragii mei vizitatori!!!
      Si garantat Florina , nu-mi voi pierde senzatia aceasta a ocrotirii divine .
      Sarut sufletul tau...Soare scump..Multumesc♥♥♥

      Ștergere
  3. La multi ani, este o bucurie si onoare sa ne regasim si sa impartasim iubirea pura prin orice ne este dat. Tu reusesti mereu si ceea ce daruiesti primesti inzecit. Un drum pavat cu lumina si bucurie. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ♥♥♥ Te iubesc pur si simplu.... si eu sunt onorata sa te cunosc ! Gratie si binecuvantari divine !Multumesc inmiit ♥♥♥

      Ștergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...