marți, 11 septembrie 2018

Nu permiteți nimănui să vă umilească!


Vreți să fiți buni tot timpul, chiar și cine nu merită, dar ajungeți să vă simțiți de multe ori umiliți? Nu dați voie nimănui să vă folosească. Iată ce trebuie să faceți pentru a nu trece printr-o asemenea situație.
 
Nu vă subestimați!

Un prim pas pentru a nu fi umiliți de cei din jur este să nu vă subestimați niciodată. Iubiți-vă suficient de mult ca să aveți puterea să îl respingeți pe cel care considerat că nu e potrivit pentru viața dumneavoastră.
 
Nu vă comparați niciodată cu alte persoane!

E o greșeală care s-ar putea să vă coste! Fiți recunoscător pentru tot ceea ce aveți, indiferent cât de mici sau mari sunt realizările dumneavoastră. De când nu v-ați mai gândit la ce vă doriți? Nu doar partenerul e în măsură să o facă, ci și dumneavoastră. Doar așa veți reuși să faceți alegeri potrivite.
 
Învățați să spuneți nu!
 
Toată lumea s-a obișnuit să acționați atunci când sunteți rugați? E foarte important să nu încercați să-I mulțumiți pe toți și să învățați să spuneți nu. Dar și să nu mai fiți de acord cu lucruri pe care nu le meritați. Până la urmă, mai bine tăiați răul din fașă, decât să suferiți mai târziu. A face ceea ce vă doriți, din când în când, nu e nici o dovadă de egoism. Din contră, înseamnă că vă pasă de propria viață.

Nu vă mai faceți grijă cum gândește unul sau altul din jurul dumneavoastră. Fiți sinceri cu dumneavoastră!

Un articol de Felicia Iederă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...