marți, 13 iunie 2017

Cele mai frumoase relații de iubire nu sunt postate pe Facebook

 
Ţineţi minte asta: poveştile de dragoste se trăiesc în viaţa reală, nu se numără în like-uri şi comentarii!

Tot mai multe persoane petrec zeci de ore pe Facebook; tot mai multe persoane îşi postează întreaga viaţă pe Facebook. Într-o relaţie, Singur, Este complicat - aceste statutusuri se schimbă mai ceva ca lenjeria intimă.

Există două tipuri de relaţii care apar pe Facebook - şi ambele sunt rele: În primul rând cuplurile care vorbesc mai mult în comentariile de pe Facebook decât în viaţa reală.

Astfel de persoane ţin cu dinţii de relaţia lor şi fac tot posibilul să facă publice sentimentele pe care le au pentru persoana de lângă ei. Pentru ei nu mai există confidenţialitate. Putem spune că nu mai există nici măcar viaţă reală - totul este pe Facebook.

Însă ce trebuie să reţineţi de la aceste cupluri: nu sunteţi o echipă dacă sunteţi dispuşi să intraţi în ringul de bătălie numit Facebook pentru a vă rezolva problemele.

Da, ştiu că este dragoste adevărată... dar postările tale spun că eşti în căutarea unei validări externe a sentimentelor reale. Ştii ce nu ar face niciodată un cuplu adevărat atunci când ceva nu merge bine? Ar vorbi despre această problemă şi ar încerca să găsească o soluţie fără a se răni reciproc în viitor.

A două variantă de cupluri care apar pe Facebook - sunt cuplurile cu relaţia perfectă. Nu fiţi geloşi! Facebook-ul este doar o fațetă. Este ca şi cum ei încearcă să se convingă că sunt fericiţi. Nu ar trebui ca o relaţie să vorbească de la sine?

Sau poate că este o obsesie nesănătoasă să îţi expună constant imaginea, mai degrabă decât relaţia în sine.

Spunea cineva odată: "Când eşti bun la ceva, vei spune tuturor. Când eşti minunat la ceva, toţi din jurul tău îţi vor spune."

Oamenii observă când eşti într-o relaţie minunată. Ea se reflectă în viaţa ta, în atât de multe feluri. Vrei să strigi de fericire de pe vârful muntelui, dar cât de ciudat ar fi să suni fiecare persoană dragă zi de zi şi să le reaminteşti tuturor cât de mult îţi iubeşti partenerul?

Cam despre asta sunt postările Facebook. Pe scurt, relaţiile frumoase sunt antiteza cuplurilor de mai sus. Persoanele fericite nu "se promovează" pe Facebook şi nici nu îşi doresc să prindă trecători nevinovaţi în viaţa lor. Ei îşi doresc să împărtăşească bucuria relaţiei lor doar în cuplu, nu cu sute de străini.

Ei ştiu că există momente mici care trebuie să rămână secrete, amintiri care sunt doar ale lor, clipe care se trăiesc cel mai bine în doi... Ei ştiu că dragostea pusă pe masă slăbeşte sinceritatea când ai un public de care ştii... totul se simte ca un spectacol.

Ei nu petrec timpul pe Facebook... ei îl petrec unul cu celălalt.

sursa:
https://www.kudika.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...