joi, 27 aprilie 2017

Bărbatul ideal există!

 
Mă fascinează până la mirare acele femei care nu înţeleg dintr-o relaţie decât statutul social şi marca maşinii bărbatului dorit.

Astfel de femei se pot vedea prin cafenele şi pe la terase în agonia lor de a ieşi cât mai mult în evidenţă din punct de vedere fizic. Atât…!

Cum îţi dai seama care sunt femeile cu pricina? În general le auzi vorbind despre iubiţii lor fără a le folosi numele ci pseudonimul care îmbracă forma literelor numărului de înmatriculare al maşinii conduse!

Multe din ele reuşesc să se şi mărite cu distinşii domni. Pentru că în general bărbaţii sunt mai slabi la farmecele unei femei frumoase şi dornice de îmbogăţire.

Bogăţia nu este un păcat, cum nici sărăcia nu este o virtute. Este normal să-ţi doreşti să ai mai mult…! Numai că tot ce faci în această viaţă are un cost. Fără excepţie!

În cazul lor, costul este singurătatea! Peste câţiva ani, rămân părăsite şi cu un copil sau doi, căci bărbatul mult visat a plecat în căutarea unei femei mai tinere care este fascinată la fel de mult de maşina lui. El alege să le cumpere deoarece ştie foarte bine cât de uşor se manipulează o femeie ahtiată după bani!

Părăsitele îşi refac mai greu viaţa căci puţini bărbati îşi doresc să crească un copil al altuia. Şi dacă şi-ar dori, mereu vor exista reproşuri…

Singurătatea le va apăsa din ce în ce mai tare. Forumurile vor fi pline de comentarii răutăcioase la adresa bărbaţilor. Ele se vor întreaba permanent unde dracu’ sunt bărbaţii ideali, că aceştia nu există…!

Haideţi să vă vând un pont. De fapt, vi-l dau gratis căci astăzi sunt un domn:

Bărbatul ideal există! Îl vezi în cuplurile care au ales să construiască ceva împreuna. Bărbatul ideal există în relaţiile în care doi oameni care se iubesc împart de multe ori aceeaşi ţigară şi aceeasi gură de cafea căci nu au mai mult. Deocamdată…! Bărbatul ideal se regăseşte (sau se află) lângă femeile care au vrut un bărbat nu o maşină.

Bărbatul ideal îl vezi în ochii unei femei care deşi merge pe jos, este fericită. Ştie că se poate baza pe cel care îi este alături, chiar dacă la începutul relaţiei nu aveau în casa închiriată decât o plapumă întinsă pe jos şi trei cărţi.

Erau probabil cărţile cele mai valoroase, căci într-una din ele era descris bărbatul ideal: cel care şi-ar da şi viaţa pentru tine, nu cel care te-ar vinde pentru a-şi schimba roata de rezervă de la bolidul extravagant de scump. Este maşina care nu-ţi oferă decât singurătate…!

Ţi-am mai spus că totul are un cost în lumea asta? Chiar şi pentru tine care nu vei vedea bărbatul ideal decât în relaţiile altor femei.

Tu încă-l mai aştepţi scriind pe forumuri…!
 
de Adrian Cutinov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...