miercuri, 28 decembrie 2016

Nu-ţi strica armonia…

 
O femeie poate înflori cu adevărat numai atunci când îşi va conştientiza propria feminitate şi propria frumuseţe. Atunci ea va emana în jur o delicateţe şi o splendoare care o vor face irezistibilă.

Un bărbat îşi va atinge potenţialul maxim în momentul în care îşi va conştientiza propria masculinitate. Asta înseamnă să fie demn şi să meargă cu paşi siguri spre scopul pe care singur ar trebui să şi-l descopere.

Uneori, lucrurile stau invers. Femeile, din dorinţa de competiţie, intră într-o concurenţă surdă cu bărbaţii. Ele muncesc câte zece ore pe zi şi încearcă să câştige cât mai mulţi bani pentru a le demonstra că nu sunt cu nimic mai prejos.

Toate acestea le slăbesc energia vitală, iar farmecul lor începe să pălească. Vor încerca să-şi ascundă ridurile cu farduri şi se vor pregăti din nou de luptă, dar nu asta este calea lor. Puterea lor stă în sensibilitate. Asta este şi motivul pentru care ele sunt mai longevive decât bărbaţii. Pentru că sunt în contact cu spiritul lor.

Uneori, bărbaţii nu mai ştiu să-şi pună în valoare propria putere. Nu mai au curajul de a spune lucrurilor pe nume. Le este prea multă teamă de eşec. Nu mai cred în calitatea lucrurilor construite în timp. Pentru confortul material renunţă uşor la demnitate. Nu mai apreciază oamenii valoroşi, ci doar pe cei de la care au ceva de câştigat. Strict material…!

Ne stricăm armonia. Pentru că atât femeia cât şi bărbatul ar trebui să-şi dezvolte calităţile pe care natura le-a dăruit. Nu vei putea niciodată să excelezi în ceva dacă acea activitate nu-ţi înnobilează fiinţa.

Mai bine este să fii hulit pentru ceea ce eşti, decât să fii iubit pentru ceea ce încerci să pari că eşti.

Nu primim din jur decât ceea ce oferim. Ne mirăm de ce există tot mai multe angoase, tot mai multe boli şi stări depresive…!
Trebuie să oprim această nebunie. Trebuie să ne orânduim viaţa după natura lucrurilor.

O funcţie importantă nu vine la pachet cu fericirea. Din contră, vine la pachet cu responsabilităţi şi mai mari, iar dacă acea funcţie nu ţi se potriveşte, te va strivi sub greutatea ei.

Dacă oferi valoare prin ceea ce faci, vei vedea că oamenii din jurul tău vor fi fericiţi.
Nu este nevoie să răneşti sufletele celorlalţi doar pentru a-ţi satisface nişte dorinţe de joasă speţă.

Gândeşte înalt şi vei primi iubire.

Devino femeia a cărei graţie se va răspândi ca proiecţia unui parfum de mare clasă.

Devino bărbatul care lasă un ecou în inimile celor care intră în contact cu tine. Dar nu datorită funcţiei cumpărată de către rude, ci datorită adevărului din tine.

Putem să dăm naştere armoniei într-o lume plină de haos.

Putem să devenim cea mai bună variantă a noastră. Însă pentru asta este nevoie să devenim conştienţi de fiecare acţiune şi de fiecare pas.

Nu, nu este uşor să facem asta, dar cine a spus că împlinirea este uşor de dobândit?
 
de Adrian Cutinov

Un comentariu:

  1. Cat de important poate sa fie ca fiecare din noi sa devenim cea mai buna versiunea a noastra, sa ne simtim si sa fim niste binecuvantari pentru fiecare om cu care interactionam.:)

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...