joi, 14 mai 2015

Totul este de fapt o poveste…

Este o zi perfectă.



Suntem învinuiţi că nu trăim cu picioarele pe pământ…ca şi cum am avea picioare… ca şi cum ar exista un pământ, ca şi cum ceva din tot ceea ce ni se pare că există…fiinţează cu adevărat şi în altă parte decât în mintea noastră.

Totul este de fapt o poveste… încă nu ştim cine este povestitorul şi ce vrea cu personajele sale, de ce le lasă impresia că ceva din ceea ce fac ele, este în afara scenariului. Când vom afla cine este povestitorul şi cine este povestea, vă vom spune şi vouă. Când vom afla unde începe povestea şi unde se termină povestitorul sau unde se termină povestea şi începe povestitorul… Atunci putem spune că începem să înţelegem câte ceva din natura acestei creaţii mentale numite univers.

Ne întrebăm în fiecare zi cine scrie prin noi, cine vorbeşte prin noi, cine vrea să comunice cu înflăcărare lucruri pe care ni se pare că le ştie toată lumea? Cine vrea să spună ceea ce doar tăcerea poate exprima? Este undeva cineva care scrie o carte în timp ce o citeşte, care alcătuieşte realitatea pe măsură ce o descoperă, un cineva ca noi şi ca voi care nu îşi ştie încă puterea gândurilor şi pe cea a sentimentelor.

Este o zi perfectă pentru a afla cine este în spatele poveştii care ne cuprinde pe toţi… nu va fi greu să îl recunoaştem pentru că are câte un pic din fiecare. Suntem părţi ale marelui Povestitor care ştie că fiecare zi este perfectă şi fiecare respiraţie este perfectă tocmai pentru că uniii dintre noi au curajul să nu coboare niciodată cu picioarele pe pământ preferând să plutească cu capul printre nori şi stele…

Aceşti oameni rupţi de realitate şi loiali visului frumos din care venim cu toţi sunt cei care fac lumea să se învârtească şi să strălucească perfect în lumina Creaţiei!

Totul este o poveste…şi ca în orice poveste…începe cu a fost o dată…o zi perfectă…şi apoi încă una şi încă una…până când perfecţiunea a încetat să mai fie o obsesie şi a devenit un firesc…atât de firesc…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...