marți, 10 martie 2015

Există și bărbați înșelați și lor nu le dă nimeni sfaturi!


Tot citesc articole despre „de ce sunt femeile înșelate”. Ce să faci, ce să nu faci, ce să spui, când să taci, ce să-i dai și ce să-i iei bărbatului de lângă tine ca să nu te trădeze. Cred că s-au scris tomuri întregi despre asta.

Și totuși, există și bărbați înșelați. Lor nu le dă nimeni sfaturi. Nu le spune nimeni cum să-și trateze femeia ca ea să nu caute alte brațe, mai calde. Poate că unii dintre ei chiar nu ştiu ce să facă, dar poate că alţii trăiesc cu convingerea fermă că simpla lor existenţă e suficientă pentru a asigura fericirea femeii de lângă ei.

Când un bărbat pleacă la alta, e pentru că „acasă nu are ce-i trebuie”. Când o femeie pleacă la altul, „e ușuratică”. Dar v-aţi întrebat vreo secundă dacă nu cumva nici ea n-are acasă ce-i trebuie, domnilor? Şi nu mă refer (doar) la sex. Cu siguranţă, și ea are nevoie de atenție, de căldură, de sprijin, de toate lucrurile pe care i se tot spune să le ofere bărbatului de lângă ea.

E adevărat, iubirea nu e un troc. Dai pentru că așa simți, nu pentru că aștepți ceva înapoi. Dar niciun om, indiferent de gen, nu poate iubi ca un câine. Din păcate.

Nu sunt avocata femeilor care înșală. Nu am înșelat şi nici nu o voi face vreodată. Nu sunt capabilă de asta. Nu mi s-ar părea loial față de omul de lângă mine să o fac. Oricât de dureros ar fi sfârșitul, prefer punctul în locul parantezei. Dar urăsc dublul standard.

Nu cred că avem nevoie de sfaturi despre cum să vă ținem lângă noi, domnilor! Cred că avem nevoie de voi și-atât. Atunci când vă iubim. Mi-ar plăcea să înțelegeți asta. Pentru cei care nu-nţeleg, există sfaturi.

de Laura Nureldin

Un comentariu:

  1. Hmm off este adevarat tot ce ai spus si sunt multi barbati care îsi bat joc de femei dar as vrea sa fac o paranteza si sa va spun sau sa sun sa încetam o data razboiul asta al sexelor cum ca doar barbatu însala cu ca el ar fi de vine iar barbati spun ca doar femeile sunt de vina ei bine parerea mea este ca si unu si celalat sunt de vina si femeile înseala si barbati nu aruncati cu piatra doar întrunu si spuneti ca voi nu sunteti ca el pentru ca deveniti ca ei atunci cand ati aruncat cu piatra mai bine spunem ca sunt oameni între oameni si padure fara uscaciuni nu exista.

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...