marți, 3 decembrie 2013

”Vampirism energetic”


Cea mai complexă formă de energie cunoscută este gândul. Fiecare dintre noi ”vieţuieşte” într-un ocean de gânduri a căror energie vibrează. Ansamblul gândurilor noastre determină acest câmp energetic. Fiecare gând dispune de o anumită intensitate şi calitate a vibraţiei. S-a tot bătut monedă pe ceea ce unii numesc ”Vampirism energetic”. Am să încerc să descurc, atât cât mă ţine priceperea şi bagajul meu informaţional, iţele unui concept prost înţeles si mânuit uneori, aberant de către români. Întâi de toate, vampirismul se traduce prin furt energetic. Cine, ce ne fură, de fapt? Pentru ca cineva să-ţi "fure" din acest câmp, ar trebui să-ţi fure, practic, gândurile sau –mai exact- vibraţia lor. Acest lucru nu este posibil decât în măsura în care poate influenţa sau, după caz, poate controla conţinutul gândurilor tale. Cam greu de obţinut acest lucru, având în vedere că, în mintea ta, singurul gănditor eşti tu. Există într-adevăr tehnici de directare mentală prin care, telepatic, se pot trimite diverse "semnale" de bruiaj al gândurilor. Metoda însă, presupune ani de antrenament în tehnica concentrării şi nu oricine poate face acest lucru.. Cei care încearcă să o facă "după ureche" suportă, pe pielea lor, efectele eşecului. Acesta se traduce în dezechilibru energetic major în câmpul "emiţătorului" de ocazie. 

Karl Nicolaev, un ziarist moscovit cu reale veleităţi extra-senzitive a fost selecţionat pentru a recepţiona mesaje telepatice în cursul unui experiment de însemnătate mondială, numit ”marele test de telepatie Moscova – Novosibirsk” . Oamenii de ştiinţă aşteptau de la el să demonstreze că telepatia poate să pună doi indivizi în legătură de comunicare nemijlocită, indiferent de distanţa care-i separă. Era un moment pe care îl aşteptase 20 de ani. Experimentul se desfăşura sub privirile sceptice a trei savanţi care nu-l slăbeau din ochi.Era miezul nopţii, după orarul Siberiei. În acelaşi timp, la mii de km de locul în care se afla Nikolaev, la Moscova, orologiul Kremlinului bătea ora 8. Iuri Kamenski, biofizician era urmărit de un alt grup de savanţi, într-o cameră izolată complet din punct de vedere fonic şi electric. Savanţii i-au înmânat un plic, după care au încuiat uşa. Plicul pe care l-a deschis Kamenski conţinea un arc de oţel cu 7 spirale. ”L-am luat în mână, am trecut cu degetele peste spirală, mi-am fixat mental aspectul şi conturul său. În acelaşi timp, mi-am reprezentat figura lui Nikolaev. Mi-am imaginat că stă aşezat în faţa mea. Apoi am încercat să modific perspectiva, privind resortul ca şi când îl vedeam deasupra umărului lui Nikolaev. În final, am făcut efortul de a-l vedea cu ochii mei pe cel care aştepta mesajul.” În acelaşi timp, la 3000 de km distanţă, atenţia lui Nikolaev era extrem de încordată. Degetele sale strângeau ceva invizibil pentru martorii oculari. Apoi, a scris: ”este rotund, metalic, strălucitor, fără dantură, seamănă cu o bobină.” 

V-am povestit o mică parte a unui experiment care a făcut istorie. Este util să înţelegeţi natura comunicării telepatice pentru că ea stă la baza oricăror tehnici de ”directare” mentală. Un telepat al cărui nume îmi scapă, s-a antrenat ani la rând, pe o bancă, în parc. Obişnuia să se concentreze asupra trecătorilor necunoscuţi şi să le transmită ”comenzi” mentale de genul: ”ai o albină pe vârful nasului”. Nu de puţine ori, ”receptorul” ducea mâna la nas, ca şi cum ar fi dorit să alunge ceva. Aceasta este forma complexă, periculoasă de ”directare” a gândurilor. Dar-din fericire- tehnica nu este, nici pe departe, la îndemâna oricui. 

Dar, să revenim la vampirismul energetic cotidian. Adică la oamenii dizarmonici din punct de vedere energetic, pe care, mulţi dintre voi îi numiţi –nu aş putea spune dacă justificat sau nu- vampiri energetici. Un dizarmonic, nu este capabil să-şi ordoneze gândurile, respectiv vibraţia, din acest motiv, energia lui se consumă rapid, si intră mereu pe avarie, fiind nevoit ”să apeleze” la energia celor din jur. Nu este de condamnat. Aşa cum există boli pentru corpul fizic, există şi pentru cel energetic şi cel spiritual. De fapt, trupul este ultima redută. Spiritul îmbolnăveşte întâi stratul energetic, apoi pe cel fizic. Te poţi supăra pe un om bolnav? Eu cred că nu...chiar dacă este direct responsabil pentru boala lui. 

Cum recunoaştem un dizarmonic? Iată două aspecte esenţiale. - Vorbeşte mult, de obicei despre el însuşi, polarizându-ţi atenţia, adică energia gândurilor tale - Te agresează, te jigneşte , generează situaţii care te pun în dificultate pentru că, atunci, intensitatea vibraţiei tale este mai mare, iar el se hrăneşte cu ea. Mulţi dizarmonici nu sunt conştienţi de răul pe care îl provoacă în jurul lor. Nu sunt de condamnat şi nici de izolat aşa cum am citit eu pe nişte forumuri de aşa-zisă spiritualitate. Soluţia? ARMONIZAREA ENERGETICĂ Nu contează prin ce mijloace ajungi la starea de armonie interioară (care se va reflecta, cu siguranţă şi în exterior). Important este să conştientizezi când devii dizarmonic si să doreşti să faci ceva. Pentru confortul tău şi al celorlalţi.

de Alina Maria Neagu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...