vineri, 20 septembrie 2013

Brațele unei mame sunt cel mai sigur loc de pe pământ

Niciodată nu m-am visat prințesă, deseori mă visam o mamă fericită, o soție modestă și un sprijin pentru viitorul meu soț.
N-am crezut în basme, am realizat că într-un cuplu nu există doar perfecțiune, nu există liniște absolută. Întotdeauna există probleme, doar așa putem gusta din adevărata dragoste.


Certurile? Le putem rezolva. 


Mândria? N-are loc în patul nostru. 

Dragostea? Să fie infinită. 

Respectul? Să-l savurăm, să ne unim unul cu celălalt. 

Când pici tu, eu te ridic. Când eu pic eu, tu să mă ajuți. Este o regulă mult prea simplă.

În fiecare femeie există sentimentul de mamă, dorința de a-i face pe ceilalți să se simtă iubiți.
De când mă știu, observând-o pe mama cum gătea, mă întrebam de unde are atâta energie. În timp am înțeles că totul este făcut cu dragoste. Iubirea unei mame este cel mai pur sentiment, nu pretinde recompensă, vine și atât. Vine și te face să te simți un om frumos, iubit, și cel mai important te face să te simți al cuiva. Să asculți întotdeauna sfatul unei mame, pentru că îi vei da dreptate fără să vrei.

Mamele sunt oglinda lui Dumnezeu, sunt îngeri coborâți pe pământ. Este incredibil cum brațele lor firave sunt cel mai sigur loc de pe pământ, ascunzătoarea noastră, unde ne simțim protejați și înțeleși. Indiferent de ce va spune lumea, mama nu te va critica, nu te va judeca de față cu ceilalți. Te va corecta acasă, în taină, cu un glas dulce și calm, cu vorbele lui Dumnezeu.

de Maria Cristiana Tudose
Sunt și eu un pui de om

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...