luni, 24 septembrie 2012

"Asculta la vocea adevarului dinlauntru"

Exista mai multe voci de care poti sa asculti.

Este vocea indoielii, punand sub semnul intrebarii si subminandu-ti cele mai dragi vise.
Este vocea fricii, trezindu-te in noapte cu un soc rece.
Este vocea autoritatii, dandu-ti reguli de urmat.
Este vocea parinteasca, spunandu-ti cum sa fii protejat.
Este vocea prietenului, care-ti spune ce ar face in situatia ta.
Este vocea ratiunii, analizand optiunea aceasta si aceea, studiind si invatand faptele, si inca si mai multe fapte, punandu-ti dinainte o cale logica.
Si mai pot fi vocile ingerilor si ale ghizilor spirituali cu care ai contact, dandu-ti sfaturi mai adanci, indrumare mai inteleapta.

Multe, multe voci, toate dandu-ti sfaturi, toate sfatuindu-te sa faci asta, sa eviti cealalta. Mereu si mereu ele se aud.

Dar in mijlocul tuturor acestora, exista o singura voce care conteaza, si aceasta este vocea propriului tau adevar dinlauntru. Adanc inlauntrul tau, exista o cunoastere, si se poate ca aceasta cunoastere sa nu fie nici macar in cuvinte. Poate fi un sentiment interior, in centrul tau, care se exprima in propriul sau mod.

Aceasta prezenta cunoscatoare, care este prezenta sinelui tau inalt infinit mai intelept si mai iubitor, stie care este cea mai buna alegere pe care poti s-o faci chiar acum. Antreneaza-te sa cunosti acest centru al exactitatii. Retrage-te intr-un loc linistit si descopera-l acolo. Este linistea de dincolo de zgomotul fricii, este simtamantul stabil de sub toata tulburarea nelinistii. Este adevarul care rezoneaza in corpul tau cand acesta este linistit si nemiscat.

Nu intreba de ce lucrurile sunt asa cum sunt. Nu intreba ce se va intampla in secunda urmatoare. Intreaba "Ce fac acum?" Intreaba "Cum ma pot apropia de acest lucru?" Acestea sunt intrebarile la care centrul exactitatii tale are raspunsuri, prompte si adevarate.

Si in exactitatea sa tacuta, uneori sfatuieste la liniste si asteptare, la o rabdare adanca, la atentie si observatie. Si apoi, brusc, o deschidere se iveste si ea sfatuieste la actiune rapida si curajoasa, la a face ceea ce trebuie facut in acel unic moment al oportunitatii. Invata sa fii prezent cu aceasta voce. Invata sa fii prezent cu acel simtamant, cu acea cunoastere. Ea este raspunsul.

Iata o mica rugaciune pentru astazi:
Astazi, sunt profund relaxat si totusi profund constient. Ating o stare de observatie linistita, constient(a) de ceea ce se intampla in jurul meu si profund constient(a) de adevarul care locuieste inlauntrul meu .Veghez, observ, si ascult inlauntrul meu, si cand vine momentul pentru actiune, respir adanc, ma conectez cu adevarul meu interior, si actionez in afara cu constiinta sigura a exactitatii.
Sunt profund conectat(a) cu propriul meu sine, cu propriul meu adevar. Sunt pace. Eu Sunt.

* * *

Va doresc sa va ascultati propriul adevar cu claritate!
 
Iubire si Pace,Carriewww.Quado.com carriehart@...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...