vineri, 31 mai 2024

V-aţi cunoscut pentru a trăi iubirea


Ți-ai întâlnit omul drag pentru a construi un nou început.

Nu este loc de răni, regrete şi reproşuri. Sunteţi unul lângă altul pentru a vă auzi, asculta şi a înţelege că fiecare aparte are trecătul său, experienţele de viaţă care v-au format ca personalitate.

V-aţi ales unul pe altul pentru a da viaţă emoţiilor care vă vor întretăia respiraţia, iar în timp vor rămâne amintiri.

V-aţi întâlinit pe drumul vieţii pentru a cunoaşte lumile voastre interioare.

Vă ţineţi de mână pentru a vă împărtăşi cu resursele voastre interioare şi a fi gata de a oferi unui celuilat ce aveţi mai bun. Sunteţi împreună pentru a vă susţine reciproc, a evolua împreună şi a împărţi o parte din visuri la doi.

Sunteţi unul pentru altul nu a pentru a vă schimba, fiindcă relaţiie sănătoase şi funcţionale nu sunt despre sacrificii şi dorinţa de a transforma omul de alături altfel decât este, conducându-te după o iluzie păstrată cu grijă în memorie.

Relaţiile sănătoase sunt despre înţelegere, acceptare, comunicare şi conştientizare.

V-aţi cunoscut pentru a face schimb de înţelepciune, de gânduri, de cunoştinţe.

Astfel, ambii să evoluaţi şi să atingeţi obiectivele propuse. Nu sunteţi la întrecere, cine pe cine învinge şi cine câştigă mai mult. Aveţi inimile voastre care sunt gata să fie umplute cu iubire şi empatie. Aveţi toate oportunităţile de a vă construi viiitorul pe care vi-l doriţi. Aveţi un drum de parcurs în doi şi de a vă transforma rănile într-o oază de beatitudine şi linişte interioară.

V-aţi cunoscut pentru a trăi iubirea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...