marți, 6 februarie 2024

Când dorul unui bărbat față de tine înseamnă dragoste


Sunt bărbați pentru care distanța este un motiv să trăiască aventura, să se detașeze emoțional, să oprească o poveste de care s-au plictisit sau în care nu se mai regăsesc. Ei aleg propria libertate, aleg să descopere altă lume.

Sunt și bărbați pentru care distanța nu este un obstacol în calea emoțiilor sincere. Ei vor continua să demonstreze, să fie asumați și corecți, să rămână devotați, să investească timp de dragul femeii iubite. Atunci când nu vor fi aproape, le va fi dor.

Chiar și dacă nu este alături, el refuză să uite de tine, să o facă pe indiferentul, să aibă o atitudine egoistă. Caută modalități să revină cât mai repede în viața și în lumea ta, se interesează de tot ceea ce faci, îi pasă de stările tale.

Dorul lui nu este doar o întâmplare, un fel de a ignora realitatea. El nu își permite să lase în urmă totul, doar pentru că nu sunteți câteva zile împreună. El rămâne conectat emoțional, te sună și îți scrie cât mai des.

Aproape de tine fiind, va face tot posibilul să construiască, să aducă siguranța și sinceritatea în relație, să reacționeze în mod înțelept la provocări. Departe de tine fiind, va avea grijă să păstreze acest echilibru, armonia dintre voi.

El nu suportă să te știe mult timp departe, se gândește la tine cu drag, încearcă prin cuvinte să îți vorbească despre emoțiile lui, să te asigure că nimic nu este întâmplător, nu are interese ascunse și este același bărbat fidel.
Te iubește cu adevărat, nu te îndoiești de acest lucru

La rândul tău, rămâi sinceră și iubitoare, vii cu bunătate în suflet și emoții sincere. Îl vrei alături de tine la fel de mult, îți este dor de momentele voastre, de experiențele trăite în doi, de prezența lui. În acest fel îl provoci să răspundă cu încredere.

Va avea suficiente resurse să își demonstreze afecțiunea, grija. Va sta de vorbă cu tine de fiecare dată când vei avea nevoie de susținerea lui, va empatiza cu stările tale, promisiunile sale nu vor fi goale, alegerile făcute nu vor fi egoiste.

Își amintește de zâmbetul tău și de cuvintele tale și îi este dor. Se gândește la tot ce ați planificat să faceți împreună și îi este dor. Trăiește un moment de recunoștință pentru simplul fapt că ești în viața lui și îi este dor.

El nu își ascunde emoțiile, nu îi este frică să recunoască adevărul, să-ți vorbească despre atașamentul său, despre intențiile sale. Îți simte prezența, chiar și la sute de kilometri distanță. Îți simte iubirea, chiar și atunci când nu ești aproape.

Rămâne prezent în viața ta, distanța îl face să înțeleagă cât de curate sunt sentimentele tale, cât de profundă este iubirea dintre voi, cât de puternică este relația pe care ați construit-o. Distanța îl motivează să fie și mai conectat, și mai asumat.

Tu ești motivul pentru care vrea să revină acasă, tu ești motivul tuturor schimbărilor pozitive din viața lui, tu îl provoci să ia decizii în favoarea voastră. Îi este dor de tine fără a trăi dependențe, fără a se umili în fața ta. Pur și simplu te iubește din toată inima și te vrea aproape.

© De Vorbă cu Tine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...