marți, 23 ianuarie 2024

Să nu îndepărtezi bărbatul care îți demonstrează grija și iubirea lui în aceste moduri...


El nu a venit în viața ta să te cucerească în mod superficial, să-ți impună comportamente străine, să se prefacă doar pentru a-și crea anumite avantaje. Sentimentele lui sunt sincere și puternice, intențiile sale sunt bune și corecte.

Dincolo de promisiuni și cuvinte frumoase, dincolo de gesturi care vor să apropie există un fel de a fi demn și asumat, există un suflet bun care empatizează cu lumea și emoțiile tale, există o conexiune emoțională care nu poate fi înlocuită cu nimic.

El nu vrea să trăiască doar o aventură, vrea să construiască alături de tine. Maturitatea sa emoțională, atitudinea demnă din fiecare zi, răspunsurile înțelepte la întrebări complicate, reacțiile în fața provocărilor de conving de acest lucru.

Nu există un scenariu bine construit, un plan pe care să-l urmeze, pentru a te cuceri. Tot ceea ce face vine din inimă, tot ceea ce îți spune este sincer și asumat. El vrea să aibă grijă, el te consideră o prioritate, lui îi pasă cu adevărat de tine.

Descoperi adevăratele sale intenții în momente importante, atunci când îi vorbești și el te ascultă, când vrea să te descopere și să te înțeleagă, când renunță la egoism de dragul vostru, când acceptă schimbarea și vine cu soluții potrivite.

Nu fuge pe ușa din spate, când se complică lucrurile. Nu vine cu scuze ieftine, când îl provoci să fie aproape. Nu dă vina pe tine, când apar situații dificile. Prin felul său de a fi aduce siguranță și încredere în sufletul tău.
Aduce liniște și acea stare de bine

Înțelegi că este mai mult decât un moft de moment, mai mult decât o întâmplare. El refuză să poarte măști, să ascundă de tine ceva, să se prefacă sau să manipuleze prin cuvinte. Nu are motive să te mintă, nu vrea să aducă emoții negative între voi.

Stai de vorbă cu el și ești sigură că aceste discuții sincere aduc doar lumină și recunoștință în viața ta. El se asigură că ești bine, vine alături atunci când te simți prost, face tot posibilul să îndepărteze gândurile urâte din mintea ta.

Pentru acest bărbat ești o prioritate, ești motivul pentru care vrea să fie mai bun, mai asumat, mai iubitor. Tu îl provoci să îmbrățișeze încrederea, să vrea mai mult decât o aventură, să se regăsească în lumea ta și să te vrea aproape mereu.

El te respectă și iubește felul tău de a fi. Nu caută să te schimbe sau să pună presiune inutilă, nu vrea să-ți controleze viața, nu încearcă să anuleze visurile tale. Dimpotrivă, te susține de fiecare dată, te încurajează să nu cedezi atât de ușor.

Știi că alături de el totul va fi bine, ești sigură că orice provocare poate fi depășită și orice stare proastă va fi anulată cu afecțiunea și grija lui. Găsești în fiecare zi dovezi de atașament sincer, gesturi de recunoștință, momente de sinceritate.

Refuză să joace roluri, să trădeze, să fie egoist. Îți vorbește frumos și asumat, te admiră atât de mult și vrea să fii bine. Înțelegi că alături de el poți trăi liniștea și nebunia, poți să-ți deschizi sufletul, poți să iubești atât de mult.

© De Vorbă cu Tine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...