miercuri, 23 noiembrie 2022

Dacă o femeie încetează să mai lupte pentru o relație, nu este pentru că a obosit, ci pentru că a înțeles că nu mai are pentru ce lupta…


Deși sunt considerate sensibile și fragile, de multe ori, în relațiile de iubire, femeile dau dovadă de mai multă tărie de caracter decât bărbații.

O femeie poate merge până în pânzele albe alături de omul pe care îl iubește și va lupta din greu pentru a menține vie dragostea într-o relație.
Dacă o femeie încetează să mai lupte pentru o relație, nu este pentru că a obosit, ci pentru că a înțeles că nu mai are pentru ce lupta.

Ea a înțeles că la baza certurilor și discuțiilor din cuplu se află mereu același motiv.

De multe ori, femeia, este înțeleasă greșit de către partenerul de cuplu atunci când îi reproșează acestuia că s-a schimbat.

Ea nu intenționează să-l determine să se schimbe, să îl transforme în ceea ce nu este, ci pur și simplu își dorește ca acesta să redevină ceea ce era cândva – bărbatul de care ea s-a îndrăgostit.

De cele mai multe ori, bărbații, fac tot ceea ce le stă în putință pentru a cuceri femeia dorită, însă nu același lucru îl putem spune și atunci când vine vorba despre a o păstra.

Ceea ce nu știu mulți bărbați, este faptul că o femeie are nevoie să fie cucerită tot timpul.

O femeie are nevoie să se simtă dorită, iubită, înțeleasă și apreciată. Și nu doar la începutul relației, ci tot timpul.
Dacă o femeie va renunța să mai lupte pentru relația ei, nu va mai există nicio relație.

O femeie va obosi ”să meargă pe sârmă” în încercarea de a menține echilibrul în cuplu și nu va mai găsi motiv care să justifice eforurile ei de a face să meargă ceva pentru care nu mai există interes decât din partea ei.

Va aduna în ea toate nemulțumirile, asemenea unui balon gata oricând să explodeze. Și va exploda. Însă nu așa cum te aștepți, cu certuri și reproșuri, ci în liniște. E explozie surdă dar nimicitoare.

Nimic nu o va mai putea aduce înapoi când va înțelege că motivele care au determinat-o să se îndragostească au fost doar minciuni. Iluzii și minciuni – atât a primit.

Cu recunoștință, pentru tot ceea ce a primit, va oferi din tot sufletul său muuultăăă indiferență, iar ca bonus – un spate întors.

În urma ei vor rămâne doar regrete și neputință. Scuzele și părerile de rău nu o vor aduce înapoi. Va ridica fruntea sus și cu spatele drept va păși către o nouă etapă a vieții ei – aceea în care tu nu mai exiști!
Are puterea și înțelepciunea de a-și construi din ruine o nouă viață.

Nu se va dezice de trecutul ei, pentru că datorită eșecurilor și dezamăgirilor ce i-au întunecat viața, acum își poate construi un viitor luminos.

Și-a învățat lecția plătind prețul naivității ei. A învățat pe pielea ei că unii oameni pot juca teatru foarte bine chiar dacă nu sunt actori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...