miercuri, 3 noiembrie 2021

E tare greu în zilele de azi să găsești oameni care au ochii pline de iubire, oameni calzi și buni


Lumea nu e ca al tău suflet. Luminos și plin de iubire. Crede-mă, lumea nu e ca mama – caldă, iubitoare și blândă. Oamenii pot mușca din tine fără nici o milă.

Te trântesc la pământ, îți sfâșie inima, ți-o rup din piept, te scuipă și pleacă. Dacă vrei să supraviețuiești aici, pe Pământ, trebuie să fii călit, să treci peste multe experiențe dure.

Trebuie să înțelegi că aici toți vor oameni cu bun simț, iar când văd unul îl devorează, îl folosesc, îl cred naiv și prost. Trebuie să conștientizezi că dragostea nu e la modă, aici sunt plăceri trupești.

Aici, în lumea asta materialistă și goală trebuie să arăți bine. Toți vor să fie iubiți, dar într-o secundă sunt gata să-l trădeze pe cel care i-a iubit cu adevărat.

Îi vezi pe toți fericiți pe rețelele de socializare, dar în realitate înșală, mint și se urăsc. Pe internet toți vorbesc despre bunătate, însă încearcă să le ceri ajutorul, vei vedea cum îți vor spune prețul.

Deoarece, totul se măsoară în bani. Nimeni nu-ți va oferi ceva gratis.

De aceea, dacă Universul îți trimite în cale oameni care pot iubi sincer, care sunt lângă tine indiferent de circumstanțe, care te prețuiesc pentru cine ești, ai grijă de ei, îmbrățișează-i, ține-te de ei cu dinții.

Fiindcă, e tare greu în zilele de azi să găsești oameni care au ochii pline de iubire, oameni calzi și buni.

sursa: facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...