joi, 22 iulie 2021

4 Lucruri pe care să ți le spui în zilele în care simți că stresul pune stăpânire pe tine


Doar pentru că te simți singură, nu înseamnă că nimeni nu te iubește. În ciuda luptelor cu care te confrunți, nu renunța niciodată la tine. Ești mai curajoasă decât crezi și mai puternică decât pari. Ești capabilă să muți munți și să faci tot ce îți dorești.


Iată câteva lucruri pe care să ți le spui în zilele în care simți că stresul pune stăpânire pe tine:

1. Nimeni altcineva nu o poate face pentru tine

Continuă să faci ceea ce știi în inima ta că este potrivit pentru tine. Lasă-ți visurile să fie mai mari decât temerile și acțiunile mai puternice decât cuvintele tale. Trăiește la alegere, nu întâmplător. Bucură-te de schimbări, nu te refugia în scuze. Ai încredere în tine și spune-ți că poți mai mult.

Luptă pentru a trăi cea mai frumoasă viață de până acum și pentru a deveni cea mai bună versiune a ta. Alege să îți asculți vocea interioară, nu părerile subiective ale tuturor oamenilor din jurul tău. Este drumul tău și atât. Este viața ta. Este viitorul tău. Este destinul tău. Alți oameni pot merge de mână cu tine pe această cale, însă nimeni nu poate merge în locul tău.

2. Viața nu este ușoară, însă merită

Dacă te aștepți să fie ușoară, înseamnă că nu o trăiești la potențial maxim și după ani și ani, te vei trezi dezamăgită. Să ajungi să îți împlinești visurile mărețe ai nevoie de răbdare, de efort, de curaj, de muncă. Așadar, promite-ți să începi de astăzi - în fiecare dimineață alege să fii pregătită să mergi mai departe și să lupți mai mult decât ieri. Mai presus de toate, asigură-te că îți aliniezi corect eforturile la obiectivele tale. Nu va fi ușor, însă în cele din urmă va merita.

3. Nu ești persoana care ai fost ieri

Nu ești persoana care ai fost în urmă cu un an. Nu ești persoana care ai fost în urmă cu o lună. Nu ești persoana care ai fost în urmă cu o săptămână. Nu ești persoana care ai fost în urmă cu o zi. Nu ești persoana care ai fost în urmă cu un minut. Nu ești persoana care ai fost în urmă cu o secundă.

Oricât de haotic a fost trecutul tău, viitorul este o carte nouă pe care o poți scrie cum îți dorești tu - să nu uiți niciodată asta. Nu eșți obiceiurile tale trecute. Nu ești durerea pe care ai simțit-o. Nu ești dezamăgirile pe care le-ai trăit. Nu ești greșelile pe care le-ai făcut. Nu ești luptele pe care le-ai dus.

Tu ești doar cine crezi că ești ACUM, în acest moment.

4. Cum te simți în momentele dificile nu este o măsură reală a realității

Doar pentru că îți este teamă, nu înseamnă că ești în pericol. Doar pentru că te simți singură, nu înseamnă că nimeni nu te iubește. Doar pentru că te simți dezamăgită, nu înseamnă că toți oamenii ți-au frânt sufletul. Doar pentru că te gândești că poți eșua, nu înseamnă că o vei face.

Încearcă să privești dincolo de îndoielile tale și continuă să mergi mai departe, să te vezi așa cum ești de fapt. Cu toții vorbim cu noi înșine, însă nu suntem întotdeauna conștienți de ceea ce ne spunem sau de modul în care ne afectează gândurile noastre.

Putem încerca să depășim momentele dificile, stările negative și emoțiile distructive prin a dezvolta emoții opuse - pozitive, optimiste - și la care să lucrăm astfel încât să le facem tot mai puternice. Înlocuiește gândurile negative cu cele pozitive. Uneori trebuie doar să uiți modul în care te simți pentru a îți putea aminti ce merită cu adevărat în viață.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...