miercuri, 30 iunie 2021

Cum vindeci lumea?

https://www.iubiresilumina.com/2021/06/cum-vindeci-lumea.html

• Vindeca-te pe tine mai intai!
Fa plimbari dese, bea multa apa, razi cu toata fiinta ta, mananca inghetata cand ti-e pofta, roaga-te si iubeste! Bucura-te de orice rasarit si apus, si de ploaia care iti strica planurile! Ai observat ce aer curat si proaspat se simte dupa ploaie? Fa tot ceea ce iti bucura sufletul pentru ca vindecarea de acolo incepe!

• Actioneaza! Da, lumea se schimba daca tu schimbi. Atitudinea de tipul: “ce pot face eu, un om neinsemnat fata de ce pot face cei care au puterea sa faca ceva” este doar lipsa ta de responsabilitate si implicare. Orice schimbare faci in viata ta, cat de mica, atrage dupa sine schimbarea mediului in care te afli. Totul este energie, si totul pleaca de la un gand. Si tu tot de la un gand ai aparut 

• Iarta! Te ierti mai intai pe tine pentru toate momentele in care altii ti-au spus ca nu meriti, ca nu esti suficient de bun, de frumos, de slab, de inalt, de inteligent, de capabil SI TU I-AI CREZUT! Ai crezut ca nu meriti sa fii iubit, ca nu meriti un loc de munca mai bun, ca nu meriti o viata fericita si ca nu poti! Sigur ca POTI! Porti in tine Scanteie Divina, cum sa nu POTI? Te ierti pe tine pentru ca le-ai dat lor puterea ta si apoi ii ierti si pe ei pentru tot ce ti-au spus. Nu au stiut mai mult si au vorbit din propriile lor rani, supurande. Din propria lor durere. Iarta-i si roaga-te pentru ei! Au atat de multa nevoie de iubire!

• Iubeste! Cu toata fiinta ta, cu toata naivitatea si inocenta unui copil! Care iubeste si pe mama, si pe tata , dar si buburuza care tocmai i-a aterizat in palma, si norii de pe cer care iau forme ciudate de fiecare data! Si zambeste! Mult, chiar daca la inceput o faci fortat. Forteaza-te sa zambesti pana cand nici nu iti vei mai da seama cand ai incetat sa te fortezi de fapt… Si zambetul a devenit parte din tine.

• Crede! Ai incredere in viata si in miracolul ei, in tine, in cel de langa tine. Ai tu mai mare incredere in cel de langa tine decat are el. Vei vedea cum va inflori! Si tu la fel, o data cu el. Crede in ziua de maine, crede in vise nebunesti, frumoase, luminoase! Tine minte: totul porneste de la un gand si de la credinta ca el este posibil. Miracolul nu este nimic altceva decat un gand sustinut cu energie si credinta. Si tu, esti tot un miracol. Sa nu uiti asta niciodata!

sursa: facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...