vineri, 25 ianuarie 2013

Bărbatul adevărat: 10 trăsături esențiale

     popeye


Pentru a construi o casă ai nevoie de o bază solidă pe care să se înalţe toate celelalte lucruri frumoase. Pentru a construi un om mare ai nevoie, de asemenea, de o bază solidă pe care să clădeşti toate celelalte trăsături care îi deosebesc pe bărbaţii adevăraţi de… imberbi!

Bine, bine, dar ce contează cel mai şi cel mai mult?

1. Un bărbat adevărat este puternic Un bărbat adevărat nu se plânge și nu trebuie să meargă la medic de fiecare dată când strănută. Un bărbat adevărat ia decizii și trăieşte cu consecințele. Un bărbat adevărat își asumă responsabilitatea pentru acțiunile și cuvintele sale. Un bărbat adevărat este ferm. Dacă viața îi dă un picior în fund, bărbatul adevărat va face un pas înainte.

Un bărbat adevărat este coloana vertebrală a familiei sale și nu are timp să fie slab. Dacă ţi-e frică de păianjeni, înfruntă-ţi frica, altfel nu vei fi niciodată un bărbat adevărat.

2. Un bărbat adevărat este concentrat Un bărbat adevărat știe diferența între ceea ce este important și ceea ce nu este. Un bărbat adevărat nu pierde timpul cu prostii care nu-i aduc niciun beneficiu. Sigur, există lucruri pe care le puteți face ca un hobby, dar orice hobby trebuie să aibă un scop. Un bărbat adevărat se concentrează pe putere, bani și familie. El nu se concentrează pe sex. Sexul vine atunci când ai putere, bani și o iubită sau soţie (și dacă ea nu te satisface, există o mulțime de alte femei care o pot face, MAI ALES atunci când ești puternic și bogat).

3. Un bărbat adevărat e conştient de importanța familiei Un bărbat adevărat îşi va păstra familia puternică și îi va transmite istoria strămoșilor săi şi tradițiile. Un bărbat adevărat știe: copiii lui sunt darul lui Dumnezeu și trebuie trataţi ca atare, chiar dacă îi disciplinează din când în când.
Un bărbat adevărat cunoaşte, de asemenea, şi importanţa celeilalte „familii” a sale: colectivul de la locul de muncă. Atât familia cât şi colectivul sunt importante şi trebuie protejate cu aceeaşi încăpăţânare. Dacă aveți un colectiv, nu uitaţi cine vă e loial şi vă susţine la nevoie.

4. Un bărbat adevărat nu bârfeşte Un bărbat adevărat respectă Omertà şi îşi ține gura închisă. E informat, dar îşi măsoară cuvintele. Un bărbat adevărat nu dezvăluie mai mult decât trebuie și nu se angajează în discuții despre alții. Un bărbat adevărat nu discută despre lucruri pe care nu le cunoaște sau despre oameni pe care nu i-a întâlnit niciodată.

5. Cuvântul unui bărbat adevărat îl obligă Când un bărbat adevărat face o promisiune, o păstrează! Dacă nu o poate respecta, nu îşi dă cuvântul. Un bărbat adevărat mai degrabă ar muri decât să nu se ţină de cuvânt. Un bărbat adevărat știe: cuvintele sale sunt la fel de puternice ca și acțiunile sale și, tocmai de aceea, ele trebuie măsurate.

6. Un bărbat adevărat se străduieşte să fie un model Un bărbat adevărat se respectă pe sine și pe ceilalţi, în orice moment, cu excepția cazului, desigur, în care el însuşi este desconsiderat. Un bărbat adevărat este un exemplu pentru cei din jurul său și în special pentru copiii săi. Un bărbat adevărat nu lasă să i se vadă slăbiciunile.

7. Un bărbat adevărat îşi construieşte singur averea Un bărbat adevărat nu se mulţumeşte cu mâini întinse şi acţiuni caritabile atunci când vine vorba de averea sa personală. Un bărbat adevărat nu se mulțumeşte cu banii lu’ tata sau mama. El îşi decide singur destinul. Un bărbat adevărat care primeşte o moștenire de la înaintașii săi, ia moștenirea și o multiplică de 10 de ori.

8. Un bărbat adevărat nu arată ca o femeie Dar manichiura îngrijită e acceptabilă! Masajele făcute de personal de sex feminin sunt, de asemenea, tolerate. Un bărbat adevărat are cel puțin trei costume, care costă mai mult decât o cameră plină de escorte. Un bărbat adevărat poartă costum de cel puțin trei ori pe săptămână. Orice bărbat care nu știe cum se leagă o cravată nu se poate numi bărbat.

9. Un bărbat adevărat este ordonat Ați fost vreodată la şeful vostru acasă? Nu sunt nici cutii de pizza peste tot, nici haine pe podea și, mai mult ca sigur, nici facturi neachitate folosite pe post de suport de bere. Nici un conducător nu poate stăpâni nimic, dacă nu este stăpân acasă la el!
Acest lucru înseamnă, leneşilor din toată lumea, că trebuie să încetaţi să mai folosiţi macismul drept scuză pentru un stil de viaţă dezordonat; păstrați-vă casă curată, documentele în ordine și – mai ales – duceţi-vă costumele la curăţătorie.

10. Un bărbat adevărat se poate apăra Știţi ce-i lipsește lumii de azi? Liderii care au trebuit să lupte în drumul lor către culmi. Fiecare capo de succes s-a aflat la un moment dat la capătul greşit al bâtei. Dar aceşti lideri s-au ridicat din nou și din nou, până când au știut cum să stea pe propriile picioare – și acela este momentul în care poţi începe să urci scara.

Sfârşit.

Deci, ce am învățat astăzi? Am învățat că aveți o mulțime de teme de făcut înainte de a vă putea numi bărbaţi adevăraţi.

Iată o trăsătură bonus: un bărbat adevărat păstrează lucrurile simple. Dacă știi cuvinte mari, foloseşte-le rar și în mod corespunzător – cel puțin în fața celor care cred se cred mai deștepti decât tine.

Amintiți-vă, lucrurile din interior contează cel mai mult!

Sursă:
askmen.com
http://revistabulevard.ro

6 comentarii:

  1. Daniela, ...tu ai ceva cu mine? :-( :-D
    g

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce pot avea cu o persoana anonima? Declara-ti identitatea si....daca te cunosc , mai vorbim daca am ceva cu tine!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Vise maica, vise...desi pare incredibil, realizabile uneori!

      Ștergere
  3. Imi cer scuze,dar este un exemplu prost aceasta postare despre barbat ! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu Vasi, chiar nu pot sa cred ca nu te regasesti deloc printre cele 10 trasaturi enumerate ale unui barbat adevarat!
      Nu este nicidecum un exemlu prost! Incearca sa te apreciezi mai mult...macar tu.

      Cu iubire si lumina,
      Daniela

      Ștergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...